Човек је генијалац! :kk:Ambassador":b2pjzzxq je napisao(la):OBAVEZNO POGLEDATI!
Jedno je***o dobro predavanje od svega tri minuta! Treba ga poslati ovima u urbanističkom zavodu (čak je urađen i prevod na srpski, je*******iga, nije ćirilica, ali valjda će razumeti..)
http://www.ted.com/talks/lang/scc/gary_lauder_s_new_traffic_sign_take_turns.html
A zamisli je tek sa semaforom?Archangel":jmuvew98 je napisao(la):Mrzim autokomandu između 8 i 9 sati ujutru i oko 4 Dužinu zvezdinog stadiona 47 prelazi nekih 20 minuta...
Пааа још не али у будучности ко зна Него народе на овом кружном току се у просјеку сваки дан деси по неки удес. Није довољно што је кружни ток добро обележен знаковима , редовно се дешава да се не поштује првенство пролаза. У већини случајева које сам ја приметио се дешава да они што улазе у кружни ток ударе ове што излазе.Opustenooo":1p02jovx je napisao(la):To mi u komsilukuberekin":1p02jovx je napisao(la):Нису сви ружни као Славија .
[url]http://i242.photobucket.com/albums/ff162/berekinac/zombi/th_IMG_0786.jpg[/url]
А замисли кад би било регулисано да сва возила у кружном току имају предност?stf":2ry2km6t je napisao(la):A zamisli je tek sa semaforom?Archangel":2ry2km6t je napisao(la):Mrzim autokomandu između 8 i 9 sati ujutru i oko 4 Dužinu zvezdinog stadiona 47 prelazi nekih 20 minuta...
Хоће, само не знам у ком веку...Zvezdan":2zgp8a46 je napisao(la):Наравно, подразумева се да ће ширити Тошин бунар у правцу ка блоковима од те раскрснице.
Улаз у Крагујевац са аутопута је такође у том смислу добро одрађен.Zvezdan":2zgp8a46 je napisao(la):Иначе, град са пуно кружних токова који су једноставни и функционални је Сремска Митровица.
Ali...ali... to je deo brze magistrale kroz grad....Zvezdan":38ljipb3 je napisao(la):Мислим да би раскрсница улице Николе Добровића и улице Тошин бунар била право решење за кружни ток, пошто за нека друга решења нема ни пара ни места. А притом на тој раскрсници ће се градити и нови пут ка мосту преко Аде. Наравно, подразумева се да ће ширити Тошин бунар у правцу ка блоковима од те раскрснице.
Well said!!!!GOJE":2j6e651r je napisao(la):U Rumuniji je gomila raskrsnica, praktično po svim većim gradovima prekopana i zaokružena. Doći će to i kod nas, samo je sumanuto da se toliko čeka, dok sadašnja garnitura saobraćajnih mozgovova ne odmozga.
He, pa nama je dobrodošlo, ali ima kome nije, tako da.....:bash:Wile E. Coyote":npog4x2j je napisao(la):Где год може да се семафор замени кружним током, добродошло је.