Ovo je potpuno tačno, a posebno na Terazijama. A mislim da će i pored ivičnjaka seći trake ako nema niko u drugoj traci. Mada, ne mogu da krivim takve vozače za taj konkretan KT.Kad govorimo o vozilima (ne komentarišem bicikl) i ovim ivičnjacima po sred kolovoza, ne kažem da nisu napravili glupost ali obzirom kako većina vozača shvata držanje svoje trake i ne gaženje linije kao vrlo neobaveznu sugestiju a ne obavezu, nije ni tako loše da bar na jednom mestu takvo ne pridržavanje ima direktne i trenutne posledice po počinioca.
Biciklista treba da vozi uz desnu ivicu kolovoza. Nije mi jasno šta je radio na sredini uz sâm ivičnjak.Što se bicikala tiče, vrlo dobro se zna da su ivičnjaci klizavi i kako se vozi preko njih. Ako se dovoljno uspori, čemu taj KT i služi, pad je skoro nemoguć.
Ако вози уз десну ивицу коловоза, онда само може да скрене десно ка Призренској или да настави право ка Краља Милана преко ивичњака.Biciklista treba da vozi uz desnu ivicu kolovoza. Nije mi jasno šta je radio na sredini uz sâm ivičnjak.
A tačno je to da su ivičnjaci klizavi. Pogotovo kad padne kiša. Ovo pišem iz iskustva kao višedecenijski biciklista.
Opušteno, jantica farbe i pozdravimo se sa pola trotoara. Verivatno onim delom gde su ploče za slepe, pa će onda i co trotoar da dižu i premeštaju (pa se onda to neće lepo uklopiti i moraće opet da dižu i stave novo)Ако вози уз десну ивицу коловоза, онда само може да скрене десно ка Призренској или да настави право ка Краља Милана преко ивичњака.
И ако ми изгледа занимљиво овај кружни ток, мислим да уопште није безбедан за бициклисте, а верујем да нико о њима није ни размишљао.