MisterNotyzen
Beginner
- Učlanjen(a)
- 02.05.2011.
- Pohvaljen
- 476
Snimci su od pre par dana, s'tim što sam išao ka jugu 10-ak dana pre toga. Glavna razlika je na ovoj doradi starog puta od Levosoja do Preševa. Kad sam išao dole krajem jula skoro da nije bilo radnika i mašina-sve je stajalo. Sad kad smo se vraćali pre neki dan i od kad su slike primetno veći broj radnika i mašina-počeli su da rade i one srušene stare 1+1 male mostiće. Uglavnom su Putevi Užice-valjda ih prebacuju sa severa kako završavaju NS-Su. Ako bi krenuli malo ozbiljnije, možda bi i završili do kraja godine-ali bruka je što i do sada nisu... Postavljaju se i središnji branici, ali nema žičanih ograda još uvek.
U Makedoniji takođe kasne, ali lepo napreduju i biće valjda gotovi za mesec-dva.Ostao im je završni sloj asfalta i dva malo veća mostića, ali inače lepo su odradili pun profil Tabanovce-Kumanovo sa sve branicima i zaštitnim ogradama-staviću slike na sc kad stignem.
Dalje ka severu, lepo ja da je počelo ovo između Bujanovca i Vranja-valjda su to neki od onih Grka-ali opet ne videh ništa od Bujanovca ka Levosoju-mada to jeste dole u dolini...
I za kraj-od Grabovnice do Grdelice nema ama baš ništa...
Toliko od mene za ovu reportažu... :kafa:
U Makedoniji takođe kasne, ali lepo napreduju i biće valjda gotovi za mesec-dva.Ostao im je završni sloj asfalta i dva malo veća mostića, ali inače lepo su odradili pun profil Tabanovce-Kumanovo sa sve branicima i zaštitnim ogradama-staviću slike na sc kad stignem.
Dalje ka severu, lepo ja da je počelo ovo između Bujanovca i Vranja-valjda su to neki od onih Grka-ali opet ne videh ništa od Bujanovca ka Levosoju-mada to jeste dole u dolini...
I za kraj-od Grabovnice do Grdelice nema ama baš ništa...
Toliko od mene za ovu reportažu... :kafa: