Bender Rodriguez":dq0k0zbl je napisao(la):
Ja sam, s druge strane, odrastao u vreme crveno-bele.
Ma i ja sam odrastao u isto zlatno doba :lol: i svoje detinjstvo nikad ne bih menjao za ove posle, al crveni busevi mi bas i nisu neki sentiment.
-Eko1 semu sam predlozio kao sasvim pristojnu i u skladu sa zelenom gsp tradicijom,
-Sema na spancima, kao narodne boje, bi bila skroz prihvatljiva da su plava i crvena jednako zastupljene (isto vazi i za stadlere), mogao je npr jedan segment da bude plavi, pa crveni i tako redom
-One indigo plave katice gb.401-420 su bas dobro izgledale
-Zuto-teget (bez polit konotacije
) je super stajala na solarisima, na ostalima je bilo mnogo zute malo teget,
-Bela (kao ime grada) sa plavom ili metalik srebrnom plastikom bi isto bila skroz ok
Moj favorit ce uvek biti indigo-plava (bas kao ova na beobild slovima i podlozi gl menija) sa crnim staklima i ostalim plast detaljima.
U vreme te namestene ankete neko je ovde izbacivao slicice ik-112 i bila je i ta metalik indigo plava, i bas mu je dobro legla, mnogo bolje nego one baby plave varijante kao u ns, zg i sl.
Okreni obrni sve je bolje od, za ljudsko oko, najiritantnije boje, a iritantne eto i po drugim razlozima.
Dal je moguce da i posle 30 god ne mozemo da se otrgnemo od tog ck kpj crvenila, cak su i ove smrdljive balerine-splavari u rusiji bili komplet crveni, kao da drugu boju na zastavi ni nemamo, iako je jos 2006 definisan novi standard nacionalnih dresova: crvene majice-plave gace-bele stucne-zlatna slova. Cak po tom standardu, ta nasa crvena i nije ova klasicno crvena, vec ona tzv bogorodicna crveno-roze.
Mislim dokle vise stvarno...
Mrezice su totalno neprihvatljive, to bre nije zdravo, oci zabole dok se gleda kroz njih, a na limariji dovoljno mesta za reklame. Neverovatno sta sve ovaj narod trpi...