Šta je novo?

Kolor šeme vozila GSP-a

Nadvožnjak iznad Zorana Žunkovića, bila milicija i vozilo šlep služve. Utovarivali su golfa kojem je prednji deo bio zgnječen. Totalni haos se napravio sve od ulaska u naselje pa do isključenja kod Mostarske petlje na autoputu, smer ka NBG / Sajmu. Ovo se desiko baš u trenutku kada su bile protesne šetnje u Beogradu. Nisam siguran, ali mislim da je u neko to vreme bila i potera za Škodom u Bulevaru, koju su stigli kod Batutove. Vozio je inače u kontra pravcu. A za čudo, od Sajma do Banovog brda se brže stizalo nego inače, ne znam ni dal je 15 minuta pitrošeno do destinacije na Brdu.​

Autobusi nemanjićko plavi a BG voz osta gorbačovsko-plav. 😭

Ajde bre Šapiću dok ti šminkanjem silnih autobusa s crvenim i žutim šipkama i svakojakim sedištima ignorišeš kršten S-Bahn (bez obzira na boju) i Njujork i Tokio svoje metroe, odn. metrolike železnice ukrasiše nemanjićko plavom. Kako nisu operisani od brendiranja svakako spolja i iznutra.

NYC:
1280px-Rockaway_Pk_Bch_116th_St_td_%282024-07-03%29_12_-_R211A.jpg

1280px-R211_A_Train_Interior.jpg

Tokyo:
1280px-SeriesE235-1000-F01.jpg

1280px-E235-1015_Inside.jpg

e, ali mene bukvalno oci bole od te "Nemanjicke" boje na vozilima - tako mi nesto ne ide, previse je tamno..

Ma dobro Turske kante, nego oće li farbati ove postojeće kante ili će i dalje da bude cirkus i buvljak po šinama...

Ma jasno je meni da se na tim farbanjima mlate pare, nego što neće pajseri da onda budu dosledni u tome i lepo ih sve ofarbaju. 😆 Nego će opet da drže po ulicama cirkus i šareniš, jedni crveno-beli, drugi crveni, treći crveno-plavi, četvrti zeleni, peti žuti...

Od kad znam za sebe, Beogradski javni prevoz je veliki cirkus. I to ne mislim samo na stanje vozila i redovnost, nego i na (ne)uniformnost.

Ma dobro Turske kante, nego oće li farbati ove postojeće kante ili će i dalje da bude cirkus i buvljak po šinama...
Pa debil ne razmišlja da tramvaji treba da traju i 30, pa i više godina, i da za njih ne važe ista pravila. Ako si se odlučio na tu prokletu plavu boju, onda ih brate ofarbaj sve i ćao. Mislim na CAF-ove prvenstveno, ajde ove što planiraju da povuku naravno da se ne isplati mazati.

Deluje kao da su neki 400 koji idu za Avalu stari busevi ofarbani u neku mračniju prljavu plavu od ove nemanjićke koju su prezentovali i novijih koji voze centrom?
Uz to beli su im krovovi...

BMC busevi su užasno ružni multikolorni sa onim prednjim crno srebrnim bojama.
Isto kao koji već crveni što su nazad skroz crni?!

IMG_20250124_195458.jpg

I Otokari sa crnim delom napred

1728386442-autobusi-novi-6-1024x574.jpg

Na drugim slikama vidim Mercedes, Solaris Iveco itd... su podnošljivi, dal i koliko njih ima uopšte više...

Ako je Šapić rekao da će sve biti plavo neka boje u plavo i svaki crni detalj, okvir, vrata !!!
Ovako plavo crni, užasna neprimetna pandursko grobarska nato kombinacija. Koju pre svih Srpski rodoljubi i. većinski navijači Zvezdini neće dugo tolerisati, ni inter, dinamo, rad, itd plave boje, ove hajdukove sa belim krovom, niti žute šipke uz plavo.. A Crveni grafiti su u modi...

1728386277-autobusi-novi-5-1024x564.jpg

Vrh