Tako je, u ugovoru postoji ugovorena cena po m2, konacna cena ce biti konacna kvadratura * cena.Moje razumevanje je da se modifikuje cena prema konacnoj kvadraturi
Objekat ovih dimenzija nije moguće u cm izgraditi kako je projektovano u startu. Ovo je fer rešenje. Na drugim projektima se viđala klauzula gde investitor za cenu koju platite kaže da će biti +/- 3% površine. U tom slučaju se može desiti da dobijete 3% manje ili da na 200k EUR ostanete kratki 6k EUR... Ovako, koliko bude toliko i platite...Slažem se sa vašim tumačenjima, ali to može biti problem, pogotovo kreditnim kupcima.
U Merin Hillu je jedna vertikala dobila stanove za oko 4m2 manje, a druga za toliko veće, barem tako pričaju tamošnji vlasnici stanovaPretpostavljam da ce stanovi biti u proseku veci par m2 od kvadrature iz predugovora.
Fasadna stolarija aluminijum+drvo je PROFILATI THERMOPLUS 98 i to uglavnom na stanovima, dok je povučeni sprat i poslovni deo rađen u nekoliko SCHUCO sistema.Fasadna stolarija je radjena Profilati materijalima.
https://www.prior.rs/?ot_portfolio=kennedy-residence-new-belgrade-serbia
Ovaj kombi je parkiran ispred poslovne zgrade, nadam se da tamo ide Atos, a u rezidencijalni Bosal
Jutrosa sam slučajno prolazio pored gradilišta, iz Atos kombija su iznosili siva gvozdena vrata. Rekao bih da su za ostave u garaži ili prolaze ka stepeništu u lobiju i hodnicima.Fasadna stolarija je radjena Profilati materijalima.
https://www.prior.rs/?ot_portfolio=kennedy-residence-new-belgrade-serbia
Ovaj kombi je parkiran ispred poslovne zgrade, nadam se da tamo ide Atos, a u rezidencijalni Bosal
Verovatno protivpožarna.Jutrosa sam slučajno prolazio pored gradilišta, iz Atos kombija su iznosili siva gvozdena vrata. Rekao bih da su za ostave u garaži ili prolaze ka stepeništu u lobiju i hodnicima.
Samo da nisu ulazna za stanoveVerovatno protivpožarna.
Uz malo srece popravice je dok se mi ne uselimo.Већ данима раскопана је уличица између зграде у изградњи и Трећег основног суда.
Srecom to je eksplicitno zabranjeno ugovorom.Terase idealne za zastakljenje
To sto je ugovor zabranjeno nazalost vam nista ne znaci. Pogledajte isto njihov projekt Merin Hill, gde je takodje bilo najstroze zabranjeno zastakljivanje, pa eto opet je to neko uradio. Ovde ugovori i zakoni malo znace.Uz malo srece popravice je dok se mi ne uselimo.
Srecom to je eksplicitno zabranjeno ugovorom.
Btw elaborat je gotov tako da ko uzima stan na kredit sad moze da ga uzme tacno u cm2.
Kad su Vam javili za elaborat?Uz malo srece popravice je dok se mi ne uselimo.
Srecom to je eksplicitno zabranjeno ugovorom.
Btw elaborat je gotov tako da ko uzima stan na kredit sad moze da ga uzme tacno u cm2.