shadestudio
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.002
Nije, trebalo je biti sve u prozorima. A i nema ove nadstresnice na vrhu na renderu.
Nama je stigao mejl u sredu 13.04.Da li je nekom javljeno kada je 80%? Bilo bi korisno da znamo i racunamo kada bi mogla biti primopredaja na osnovu toga.
Nije, trebalo je biti sve u prozorima. A i nema ove nadstresnice na vrhu na renderu.
Nije povezano...Da li je pozitivno mišljenje o tehničkom pregledu preduslov za potpisivanje ugovora ili nije povezano?
Kakva su Vasa ocekivanja, kada bi mogli ocekivati pozitivno misljenje o tehnickom pregledu (za par meseci, kada sve bude gotovo 95%...)?Placanje je definisano predugovorom. Placanje se vrsi 15 dana po dobijanju obavestenja da je dobijeno pozitivno misljenje o tehnickom prijemu.
Mislim da su kreditni kupci izuzetak, jer im isplata zavisi od odobrenja kredita od strane banke. Banka kada odobri kredit mora da pusta novac u kratkom roku i ako se to desi pre tehnickoh prijema, mislim da se u tom slucaju isplati 80% ranije.
Pardon, tehnickom prijemu (ne pregledu)Kakva su Vasa ocekivanja, kada bi mogli ocekivati pozitivno misljenje o tehnickom pregledu (za par meseci, kada sve bude gotovo 95%...)?
Ono obavestenje sto su poslali o zavrsenosti vise od 80% nije isto sto i pozitivno misljenje o tehnickom prijemu, ili gresim?
Pozdrav
Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?U drugom kupatilu sa tuš kabinom je rekao bih malo skladnije ali opet nije moguće da šara ide na šaru.
Tehnicki prijem se radi kada je objekat potpuno zavrsen i spreman za useljenje. Pozitivno misljenje znaci da komisija potvrdjuje da je objekat spreman i da nisu nasli probleme zbog kojih bi vratili investitora da nesto doradi. Ovo misljenje je osnova za izdavanje upotrebne dozvole, sto je poslednji i zvanicni dokument kojim se oznacava da je projekat gotov i sto zna da potraje. Takodje, na osnovu misljenja se zavrsavaju kupoprodaje i ljudi se useljavaju.Pardon, tehnickom prijemu (ne pregledu)
Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?
Hvala unapred.
Isli su od 2500 do 3000 zavisno od sprata. 3500 mi deluje puno, iako su cene za 2 godine skocile. Nema novogradnji u okolini pa je tesko proceniti.Odavno su rasprodati svi dvosobni stanovi. Ali, da je ostao neki, moja procena je da ne bi bio ispod 3400-3500 po kvadratu.
Hvala...Poslednji trosobni (pre par meseci) su prodavani za 3300-3400
Zapravo, formulacija u predugovoru glasi, pozitivno misljenje o tehnickom pregledu objekta...Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?
Hvala unapred.