shadestudio
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.316
Nije, trebalo je biti sve u prozorima. A i nema ove nadstresnice na vrhu na renderu.
Nama je stigao mejl u sredu 13.04.Da li je nekom javljeno kada je 80%? Bilo bi korisno da znamo i racunamo kada bi mogla biti primopredaja na osnovu toga.
Nije, trebalo je biti sve u prozorima. A i nema ove nadstresnice na vrhu na renderu.
Nije povezano...Da li je pozitivno mišljenje o tehničkom pregledu preduslov za potpisivanje ugovora ili nije povezano?
Kakva su Vasa ocekivanja, kada bi mogli ocekivati pozitivno misljenje o tehnickom pregledu (za par meseci, kada sve bude gotovo 95%...)?Placanje je definisano predugovorom. Placanje se vrsi 15 dana po dobijanju obavestenja da je dobijeno pozitivno misljenje o tehnickom prijemu.
Mislim da su kreditni kupci izuzetak, jer im isplata zavisi od odobrenja kredita od strane banke. Banka kada odobri kredit mora da pusta novac u kratkom roku i ako se to desi pre tehnickoh prijema, mislim da se u tom slucaju isplati 80% ranije.
Pardon, tehnickom prijemu (ne pregledu)Kakva su Vasa ocekivanja, kada bi mogli ocekivati pozitivno misljenje o tehnickom pregledu (za par meseci, kada sve bude gotovo 95%...)?
Ono obavestenje sto su poslali o zavrsenosti vise od 80% nije isto sto i pozitivno misljenje o tehnickom prijemu, ili gresim?
Pozdrav
Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?U drugom kupatilu sa tuš kabinom je rekao bih malo skladnije ali opet nije moguće da šara ide na šaru.
![]()
Tehnicki prijem se radi kada je objekat potpuno zavrsen i spreman za useljenje. Pozitivno misljenje znaci da komisija potvrdjuje da je objekat spreman i da nisu nasli probleme zbog kojih bi vratili investitora da nesto doradi. Ovo misljenje je osnova za izdavanje upotrebne dozvole, sto je poslednji i zvanicni dokument kojim se oznacava da je projekat gotov i sto zna da potraje. Takodje, na osnovu misljenja se zavrsavaju kupoprodaje i ljudi se useljavaju.Pardon, tehnickom prijemu (ne pregledu)![]()
Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?
Hvala unapred.
Isli su od 2500 do 3000 zavisno od sprata. 3500 mi deluje puno, iako su cene za 2 godine skocile. Nema novogradnji u okolini pa je tesko proceniti.Odavno su rasprodati svi dvosobni stanovi. Ali, da je ostao neki, moja procena je da ne bi bio ispod 3400-3500 po kvadratu.
Hvala...Poslednji trosobni (pre par meseci) su prodavani za 3300-3400
Zapravo, formulacija u predugovoru glasi, pozitivno misljenje o tehnickom pregledu objekta...Izvinjavam se, nov sam u grupi, da li možete da mi kažete koja je orentaciona cena za dvosobne stanove?
Hvala unapred.