Prelepe pločice složene katastrofalno. Kao nečija noćna mora koja je eksplodirala po zidovimaZasto pločice u kupatilu nisu uklopljene?Jezivo izgledaju
Prelepe pločice složene katastrofalno. Kao nečija noćna mora koja je eksplodirala po zidovimaZasto pločice u kupatilu nisu uklopljene?Jezivo izgledaju
Dragi Igore, verovatno je malo preterano, ali sam skoro pri kraju svojih živaca posle skoro 30 godina u branši. Skoro svaki dan imam uvid u razno razne projekte, i to je sve gore, čini mi se. Voleo bih da grešim, ali me demantuju silni postovi na ovom forumu.Ima detalja u projektima na koje se nekada ne obrati pažnja ali reći da ne znaju skoro ništa je najmanje rečeno preterano.
Kad budes bio/la na NBGD pogledaj malo oko sebe da vidis kako izgleda zgrada kada se rizik svodi na minimum. Najbolje je da sve bude kocka i jednobojno (idealno sivo).Bolje je da su bile jednobojne. Rizik smanjen na minimum. Ovako, razumem vlasnike stanova kojima se neće dopasti.
Čudi me da su baš toliko kruti po pitanju "izmena"? Nisi tražio nešto što podrazumeva drastičnije izmene (rušenje zidova i sl.) .To su florim plocice dimenzija 120x240 cm, zato se ne vide spojevi na slici. One se postavljaju samo u penthausima. Ostali imaju plocice 120x60 cm.
One nisu predvidjene da se uklapaju, jer je svaka plocica unikatna.
Ja sam ih bas zato pitao da mi ugrade taj veliki format uz doplatu, ali nisu hteli.
Koliko u proseku prodje vremena od 80% do primopredaje? Ja u Sakuri cekao 16 meseci za tih poslednjih 20%.Da li je nekom javljeno kada je 80%? Bilo bi korisno da znamo i racunamo kada bi mogla biti primopredaja na osnovu toga.
Meni je javljeno jutros a pretpostavljam i ostalima.Da li je nekom javljeno kada je 80%? Bilo bi korisno da znamo i racunamo kada bi mogla biti primopredaja na osnovu toga.
jel ovo po renderu ovako?