vukota":2u42c7fo je napisao(la):I zna li neko nesto vise o trasi Metroa kroz Novi Beograd do Zemuna?
Da li je istina da ce ici celom duzinom od Brankovog mosta ispod Bulevara Mihajla Pupina do Zemuna?
belka":1rxjxhbf je napisao(la):Mislim da sam pametno rezonovao каkad je u pitanju gradnja na ovoj lokaciji. Danas sam zvao Neimar V da pitam za cene na lokacijama na uglu ulic Nedeljka Gvozdenovića i Marka Ristića na Bežanijskoj kosi i uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića u bloku 61 na Novom Beogradu i rekoše mi da cena sa PDV-om varira od 1.600 - 1.550 evra po 1 kvm.
I da dodam reče žena iz Neimara V da je cena ista za obe lokacije, jer ih oni isto cene, a i zainteresovanost kupaca govori u prilog da su po lokaciji to izjednačene lokacije. To je vrlo interesantan podatak, jer ipak bi Jurija Gagarina po nekoj logici brže veze sa centrom trebala da ima prednost. U ovom slučaju, ne.
Bez pecata nije vazece.Dakle gradi misko!MilisaV":22rfendr je napisao(la):nema pečat
Цена квадрата коју комшија Белка наводи је "нова" коригована цена, мада је и то, као што каже, превелика цена. Пријатељи су скоро звали Неимар В, јер им се свидео у тој згради, један једнособан стан (Б01) од 34,31 квадрата http://www.neimarv.rs/u-izgradnji/49-be ... -kosa-gp-1, и онда би уз преправку урадили једноипособан, али им је цена била стварно велика. То је баш та цена коју наводи Белка.nikola011":3ivj48wl je napisao(la):belka":3ivj48wl je napisao(la):Mislim da sam pametno rezonovao каkad je u pitanju gradnja na ovoj lokaciji. Danas sam zvao Neimar V da pitam za cene na lokacijama na uglu ulic Nedeljka Gvozdenovića i Marka Ristića na Bežanijskoj kosi i uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića u bloku 61 na Novom Beogradu i rekoše mi da cena sa PDV-om varira od 1.600 - 1.550 evra po 1 kvm.
I da dodam reče žena iz Neimara V da je cena ista za obe lokacije, jer ih oni isto cene, a i zainteresovanost kupaca govori u prilog da su po lokaciji to izjednačene lokacije. To je vrlo interesantan podatak, jer ipak bi Jurija Gagarina po nekoj logici brže veze sa centrom trebala da ima prednost. U ovom slučaju, ne.
Ne mislim da Jurija Gagarina ima prednost jer sam ih ja zvao samo za Bezanijsku kosu, Jurija Gagarina me ne zanima i ne smatram da je skuplje od Bezanijske kose. Ono sto ja mogu da ti kazem da su spustili cene jer su meni pre par meseci rekli da oni na Bezanijskoj kosi kostaju 1.800e/m2 sa PDV-om, na sta sam se zaprepastio i dobio sam informaciju da ce 80% zavrsenosti, sto je uslov za kredit, biti u novembru ove godine. Znaci spusta se, lepo je to cuti. Mada je sada mnogo i 1.600. Mislim da ih ova odluka o suspenziji konverzije ubija. Izgleda da se otvara slobodno trziste, bar u nekoj meri.