Ne brate nego sam 2.04Ti ko dan zivis na plafonu.
Ne brate nego sam 2.04Ti ko dan zivis na plafonu.
Au koliko novoformiranih naloga samo da bi trolovali na ovoj temi, ne nasedajte na ovakve likove, nisu to kupci vec promoteri drugih projekata.
Ma ljudi su prsli i odseceni od realnosti, ne smes vise ni da kazes nesto sto mislis a da te ne optuze da si "tajni agent", koja je onda poenta foruma. Ljudi brane zgradu kao da je neko epsko arhitektonsko resenje za koje se dodelio pritzker, a ne obicni stambeni objekat izgleda bolnice. Zgrada iznad proseka, ali nista vise od toga.Zamisli na forumu za gradnju ljudi diskutuju kako je nešto izgradjeno.
Zgrada je generalno dobro uradjena, ali se u potpunosti oslanja na stvari iz postojećeg bloka, kao neki krpelj.
Reci koje koristite (prsli i sl) kao i cinjenica da komentarisete nesto sto niste videli niti imate pojma kako izgleda govori dovoljno…cak i na forumu, komentarisanje treba da ima smisao i argumente…Ma ljudi su prsli i odseceni od realnosti, ne smes vise ni da kazes nesto sto mislis a da te ne optuze da si "tajni agent", koja je onda poenta foruma. Ljudi brane zgradu kao da je neko epsko arhitektonsko resenje za koje se dodelio pritzker, a ne obicni stambeni objekat izgleda bolnice. Zgrada iznad proseka, ali nista vise od toga.
Covek nema razloga da ne spava dobro. Ako sada proda stan (a prodace ga lako), zaradice odlicno…Ako ti to pomaze da spavas lakse nocu
Jeste probali pronto za parket ?Komšije, da li neko ima praktični savet sa čime smeju da se brišu parketi, majstori su mi ostavili tragove od obuće i nema šanse da se obriše samo vodom, a data nam je instrukcija da ništa drugo ne koristimo za tu svrhu. Inače parket je baš nezahvalan za čišćenje, nadam se da postoji neko sredstvo koje će nam olakšati. Inače utisci su jako pozitivni, sve što je ugovoreno je i isporučeno, treba zanemariti i ne ulaziti u raspravu sa ljudima koji imaju viška vremena i negativno komentarišu zgradu sa kojom nemaju nikakve veze, ali svakako imaju pravo na to.
Pozdrav
To mi je i majka preporučila, probaćemo.. svakako javljam utiske. Hvala ..Jeste probali pronto za parket ?
Najbolje tarketovo sredstvo za ciscenje: https://www.tarkett.rs/sr_RS/node/odrzavanje-tarkett-parketa-4822Komšije, da li neko ima praktični savet sa čime smeju da se brišu parketi, majstori su mi ostavili tragove od obuće i nema šanse da se obriše samo vodom, a data nam je instrukcija da ništa drugo ne koristimo za tu svrhu. Inače parket je baš nezahvalan za čišćenje, nadam se da postoji neko sredstvo koje će nam olakšati. Inače utisci su jako pozitivni, sve što je ugovoreno je i isporučeno, treba zanemariti i ne ulaziti u raspravu sa ljudima koji imaju viška vremena i negativno komentarišu zgradu sa kojom nemaju nikakve veze, ali svakako imaju pravo na to.
Pozdrav
Imas na USB koji se dobio na primopredaji upustvo za odrzavanje parketa sa preporucenim sredstvima.Komšije, da li neko ima praktični savet sa čime smeju da se brišu parketi, majstori su mi ostavili tragove od obuće i nema šanse da se obriše samo vodom, a data nam je instrukcija da ništa drugo ne koristimo za tu svrhu. Inače parket je baš nezahvalan za čišćenje, nadam se da postoji neko sredstvo koje će nam olakšati. Inače utisci su jako pozitivni, sve što je ugovoreno je i isporučeno, treba zanemariti i ne ulaziti u raspravu sa ljudima koji imaju viška vremena i negativno komentarišu zgradu sa kojom nemaju nikakve veze, ali svakako imaju pravo na to.
Pozdrav
Možda paročistač?Komšije, da li neko ima praktični savet sa čime smeju da se brišu parketi, majstori su mi ostavili tragove od obuće i nema šanse da se obriše samo vodom, a data nam je instrukcija da ništa drugo ne koristimo za tu svrhu. Inače parket je baš nezahvalan za čišćenje, nadam se da postoji neko sredstvo koje će nam olakšati. Inače utisci su jako pozitivni, sve što je ugovoreno je i isporučeno, treba zanemariti i ne ulaziti u raspravu sa ljudima koji imaju viška vremena i negativno komentarišu zgradu sa kojom nemaju nikakve veze, ali svakako imaju pravo na to.
Pozdrav
Jedna "utesna" informacija. Mi smo imali slican problem kada smo se useljavali u nas stan (u drugoj zgradi doduse), i parketi su nam bili belicasti bogami skoro 6 meseci nakon useljenja. S vremenom se sve skinulo normalnim ciscenjem, ali nismo nikako mogli jednim "velikim spremanjem" da resimo problem, i to me je prilicno sekiralo tada.Komšije, da li neko ima praktični savet sa čime smeju da se brišu parketi, majstori su mi ostavili tragove od obuće i nema šanse da se obriše samo vodom, a data nam je instrukcija da ništa drugo ne koristimo za tu svrhu. Inače parket je baš nezahvalan za čišćenje, nadam se da postoji neko sredstvo koje će nam olakšati. Inače utisci su jako pozitivni, sve što je ugovoreno je i isporučeno, treba zanemariti i ne ulaziti u raspravu sa ljudima koji imaju viška vremena i negativno komentarišu zgradu sa kojom nemaju nikakve veze, ali svakako imaju pravo na to.
Pozdrav