Cena je suluda i zasadasnji trenutak, a kamoli za 2god kada ti stanovi budu gotovi, jer nas ceka daljni pad cena od 10% godisnje sigurno i u naredne 2 godine zbog ocajne situacije sa ekonomijom i sve manjim brojem radnih mesta.
Igor":2i1wk2tu je napisao(la):Kakav je problem sa stiroporom kao delom izolacije?
astrodule":3vkndavx je napisao(la):Ovo bi se moralo odmah sprečiti. Mislim na zauzimanje trotoara.
nikola011":14cq93nl je napisao(la):astrodule":14cq93nl je napisao(la):Ovo bi se moralo odmah sprečiti. Mislim na zauzimanje trotoara.
Bice tog trotoara. To ti je kao sto u Vojvode Stepe svi ograde do kraja ulice jer su one stare kuce isle mnogo blize, ali se u gradnji povuku prema urbanistickom planu. Tu nije postojao nikad trotoar, vec su one stare kuce bile do same ulice. Da bi poceli rusenje i sredjivanje terena morali su sve i da ograde.
Može, naravno. Ugao Vojislava Ilića i Rimske. Uvek mešam Vojislava Ilića i Gospodara VUčića pa sam u predhodnom postu dao pogrešnu informaciju te se izvinjavam.Feanor":3eje4obe je napisao(la):Moze bing?
MilisaV":v6bhq4r3 je napisao(la):Jel za to mora da se ide u opštinu ili može preko neta i kako???