Posto sam bio zainteresovan za west kao sto sam i za blok 9 a, moje vidjenje je takvo da je west vise nasminkan nego kvalitetan.
Prvo, zidovi izedju stanova, kao i oni koji se granice sa hodnikom su radjeni sa itong blokovima, pa je zvucna izolacija malo slabija, kako i sto se videolo na forumu,zatim, spolja je koriscen stiropor kao izolacija a ne mineralna vuna, u nivou prve etaze nije koriscen kamen za fasadu nego stirodur koji to imitira,i po meni jos jedna stvar mi je smetala a to je vrsta grejanja, jer smatram da je sad kad je omoguceno placanje grejanja po utrosku, skupla varijanta grejanja na gas,ne znam, mozda gresim.
Odlicno je resena klimatizacija, odlicno je spoljno uredjenje i garaza je za svaku pohvalu!
Sto se bloka 9a tice, lokacija je tri klase bolja, infrastrukturno je puno uredjenija, po onome sto sam video izgleda kvalitetna gradnja, bar za sad. Ipak treba sacekati da se sve zavrsi pa iznositi zakljucke.
A sto kolega rece da je cena westa 2000 e sa garazom, ja ne znam za te momente,kada sam se interesovao cena je bila 1970e plus 14000e za garazu koja je obavezna, sto me je malo i ohladilo. A to je bilo u predgradnji