Da li je do sunca i / ili ugla fotografisanja ili su zaista dve nijanse tamno sivih kocki postavljenje u ove "trakice" koje služe za razbijanje monotonije?[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=756656#p756656:pylqy5b9 je napisao(la):Саша » 14 Jul 2020 00:51[/url]"ylqy5b9]
I mene živo zanima, čiji je to izum, umesto lepo pod zemlju, oni nasade ove kutijetine.direktor":hed3iioe je napisao(la):Volio bi da upoznam mozga koji ove edb - eps kutje sije po gradu da mi objasni tu svoju idiotsku logiku ....
Јао, ово је разводни ормар за расвету највероватније, узми овај први ред топљивих осигурача извуци надоле или плави гребењак на позицију нула и покрени забаву мрака на мосту. Искористићу ову слику па ћу пријавити на сајту ЈКП Јавна Расвета.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=756671#p756671:2pho36hx je napisao(la):Саша » Уто Јул 14, 2020 1:29 am[/url]":2pho36hx]Ја се тим електро-кутијама чудим одавно - претпостављам да се тако раде по стандарду, али, побогу, зар се не може понекад нешто унапредити у овој држави? Тешко могу да замислим гори и непрактичнији облик од постојећег.
Ова на мосту стоји овако бар једну годину - снимак је од данас:
Урбаниста Марко Стојчић уверава да је реч о раније планираним радовима и да је досадашњи пешачки коридор био привремено решење
Још два места за туристичке аутобусе
На граници кеја и Карађорђеве где се тренутно разграђује и шири тротоар прошле године урађена је ниша за туристичке аутобусе. Тада је уређен простор за три таква аутобуса, али како каже Марко Стојчић, на захтев туристичких посленика биће оспособљена још два додатна места.
Ако су оштетили грађани, град ту не може ништа
Званично су радови у самој Карађорђевој завршени почетком године, а незванично тек недавно када је у Карађорђевој испод Бранковог моста урађен плато са зеленилом и простором за одмор. Али, тек што је завршен, плато је и оштећен. Поједини његови делови су ишарани, а поједини декоративни елементи одваљени. На наше питање да ли град има решење за то, Стојчић одговара да град ништа не може ако су то оштетили грађани. Може да реагује само уколико је извођач лоше урадио. Ипак, у овом случају, чини се, кривица није на извођачу.