[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636733#p636733:ku8iqzvb je napisao(la):
Beki » 06 Jul 2019 12:46[/url]":ku8iqzvb]Znam da Srbi vole da kukaju na druge, ali sam zaista ubedjen da smo obicna kolonija i da ovde, na nivou drzave, ne moze da dodje do velikog ekonomskog napretka bez velikih promena na svetskom nivou.
Ako nam vec plate nisu velike, a na to kao gradonacelnik ne bi ni mogao znacajno da uticem, gledao bih da smanjim troskove ljudima.
Ulozio bih u pravljenje sistema tako da svi gradjani imaju besplatan Wi-Fi, makar me likvidirali ovi iz SBB-a, Telenora, MTS-a ili ko vec.
Zamislite samo da ne morate da placate internet svaki mesec, a ne biste morali ni VIP-u, Telenoru i MTS-u, bar ne neke vece pakete, svi bi mogli da pricaju preko Vibera i WhatsAppa. Koliko bi vec zivot bio laksi sa tih par crvenih u dzepu vise svaki mesec.
Drvo bih roknuo u svaki cosak gde je moguce. Manite me paljenja na evropske trgove, otvorene prostore, isticanje fasada... Ovde vladaju ekstemni uslovi i gradjani treba ovde da zive, a ne da se fasada bolje vidi na selfiju nekog turiste.
Stajao sam deset minuta na Slaviji pre neki dan i samo sto nisam roknuo u nesvest. Morao sam taksi da pozovem jer mi nije bilo dobro i ode hiljadu dindzi za pet minuta voznje. Bukvalno nema covek gde da se skloni, jedino se neki klinac sklonio od sunca tako sto se zavukao u slovo ,,O'' u onim Beograd slovima sto stoje.