[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=837765#p837765:b9g3yhko je napisao(la):
niki » Pet Apr 02, 2021 5:31 pm[/url]":b9g3yhko]- tragovi korozije po gelenderima iz faze A
- kabal od 1,5m kojim je bojler uključen u steker za struju
- hodnici obojeni u sivu socijalnu boju i izgledaju bezveze
- visina plafona 2,68cm
- hortikultura okolo očajna
- čujem i da hidroizolacije garaze pusta vodu
- pola cm prašine u lamelama A faze, koje su useljene, bez imali respekta za kupce koje su uselili i
Tragedija kreće kad se udje u garažu, za projekat na samoj bici stazi nema gde da se ostavi bicikla, protivpozarni sistemi, alarmi, ulazne rampe...sve je na nivou ekonomske (kinesko sve), a ne premijum klase...Faza C objekat koji se gradi izmedju Kalemegdan park i A faze od 11 ili 12 spratova je kompletno zeznuo kupce A faze ... Dunavska ulica sa linijskim parkom je priča kad bude biće top, pasarela se gradi itd...sve u svemu vrlo bled utisak naročito ako se ukrsti sa cenama koje su trenutno i meni lično je zao lokacije...
Uf, malo preterano po mom misljenju a i tanko da bi neko govorio o kvalitetu gradjevinskih radova ili izgradnje, ovo sto si pomenuo je vise kozmetika, mada i tu vecina stvari nije tacna.
Tragovi korozije po gelenderima - to stvarno nisam video u mom ulazu a ni u susednom gde sam obilazio stan poznanika
Hodnici izgledaju bezveze- stvar licnog utiska, ja se ne slazem
Visina plafona 2,68 - ne znam sta da kazem na ovo. Visina plafona jeste 2,70 ali to je i bilo navedeno u specifikaciji. Voleo bih i ja da je visina 3 metra ali to nije realno u novogradnji
Hortikultura- ne razumem se, ali je tek posadjena a okolo je jos gradiliste tako da je pretarano ocekivati botanicku bastu oko zgrade
Hidroizolacija - ne znam, moguce. Dzevad je postavio slike tako da je toga bilo, nadam se da su otklonili u medjuvremenu posto ja nisam video kad sam dolazio
Pola cm prasine - ovo je istina ali je i potpuno normalno kada je svuda okolo gradiliste B i C faze.
Ovo oko C faze (navodno zeznule kupce A faze) je glupost - od samog pocetka se znalo da ce se graditi C faza, pokazali su mi i render kada sam kupovao u A fazi, i nije tacno da je 11 ili 12 spratova, vec 8. Kritike su mnogo ubedljivije kada nisu pausalne nego zasnovane na proverljivim cinjenicama. Npr, Dzevad je svoje primedbe potkrepio cinjenicama i slikama, a ovo tvoje je prilicno pausalno.