Šta je novo?

K-District [Nekadašnji Beko Projekat]

Stvarno treba biti sramota sve one koji su kupili stanove u zgradi koja zaklanja pogled sa tvrđave,a i da nije ništa zaklonjeno,užasno ružno već sada izgleda,predlažem da se izgrade luksuzni stanovi na platou kod pobednika,više me ništa ne čudi od ovih mafijaša...

Pa ti zaradi pa se sramoti do mile volje. Svako ko je nesto stvorio je naprotiv, ponosan.

Ako si mu rekao, svasta ljudima pada napamet.

Pretpostavka je majka svih zaje*******a...

dunavska.JPG

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849006#p849006:1sz8nl22 je napisao(la):
mihajloboric87 » Sre Maj 12, 2021 11:08 am[/url]":1sz8nl22]Stvarno treba biti sramota sve one koji su kupili stanove u zgradi koja zaklanja pogled sa tvrđave,a i da nije ništa zaklonjeno,užasno ružno već sada izgleda,predlažem da se izgrade luksuzni stanovi na platou kod pobednika,više me ništa ne čudi od ovih mafijaša...
Zakon o kulturnim dobrima je zaštitio prostor tvrđave i okolinu.. zašto nije primenjen u ovom slučaju, ne ulazim u raspravu. A ovde možete videti šta se nalazi na lokaciji ovog projekta i u njenoj neposrednoj blizini (od samo desetinu metara)
https://fb.watch/5rmQZR_u5Z/

Stari recept vladajućih: “Pa što niste išli na javni uvid plana i ulagali primedbe”
Dok se taj isti javni uvid vrši u podrumu gradske uprave, a primedbe na isti možete predati samo na pisarnici (ne i poštom) u zgradi prekoputa one gde je javni uvid. Procedura kao da si u trilogiji gospodar prstenova

Кад је профит битнији од културне баштине углавном имамо овакав резултат. Цео плац Бека од краја старе зграде па ка раскрсницо Дунавске и Војводе Бојовића је МОРАО бити изузет из продаје. Боље да је држава продала плац Војне установе Београд 2.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849006#p849006:nkx1feam je napisao(la):
mihajloboric87 » Sre Maj 12, 2021 11:08 am[/url]":nkx1feam]Stvarno treba biti sramota sve one koji su kupili stanove u zgradi koja zaklanja pogled sa tvrđave,a i da nije ništa zaklonjeno,užasno ružno već sada izgleda,predlažem da se izgrade luksuzni stanovi na platou kod pobednika,više me ništa ne čudi od ovih mafijaša...
Evo sramota me je, idem sad da se obesim :D . Svasta covek moze da procita na forumima, ali ova izjava je pravi dragulj :shock:

Али најјачи су ми форумаши који кукају за неким визурама а тешко да су икада уживали у њима.

ja sam cuo da ce u podnozju kalemegdana od kule nebojse do beton hale uskoro poceti gradnja kalemegdan residence

Okolina kalemegdana treba da bude zelena,javna površina(normalna zelena površina),sa očuvanim istorijskim nasleđem,a to što je neko ponosan što je kupio stan u ružnoj predimenzioniranoj zgradi koja se nalazi tik uz tvrđavu,može se shvatiti kao tipično divljačko ponašanje,ti koji se sada tako osećaju,isto bi bili ponosni da su kupili stan u zgradi na sred npr. trga republike. Moj komentar je proglašen za biser,dobro,onda ću i ja da podignem vikendicu ispred skupštine...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=850234#p850234:17iomj7f je napisao(la):
mihajloboric87 » Ned Maj 16, 2021 9:38 am[/url]":17iomj7f]Okolina kalemegdana treba da bude zelena,javna površina(normalna zelena površina),sa očuvanim istorijskim nasleđem,a to što je neko ponosan što je kupio stan u ružnoj predimenzioniranoj zgradi koja se nalazi tik uz tvrđavu,može se shvatiti kao tipično divljačko ponašanje,ti koji se sada tako osećaju,isto bi bili ponosni da su kupili stan u zgradi na sred npr. trga republike. Moj komentar je proglašen za biser,dobro,onda ću i ja da podignem vikendicu ispred skupštine...
Tvoj komentar jeste biser, kao i ovaj sada, a to sto pausalno proglasavas kupce stanova divljacima precizno opisuje tebe, a ne ljude koje vredjas. Btw, uvek sam i iznova zapanjen ljudima koji sebi daju za pravo da se postavljaju iznad svih stvari i iz samoproglasene bozanske pozicije apsolutnog sudije daju konacne presude o ljudima, stvarima i pojavama oko sebe. Inace, ponosan sam na mnogo stvari, ali nisam "ponosan" na kupovinu stana, nego to smatram dobrom investicijom.

Kupci stanova u K-Districtu nisu kupili divlju gradnju na nekoj livadi, nego su ulozili svoj novac u legalno izgradjen stambeni kompleks sa svim dozvolama za gradnju, o cijoj se izgradnji (u raznim varijantama) pricalo proteklih desetak godina i nije nikakva senzacija koja se pojavila pre 2-3 godine. A ti ako hoces da gradis vikendicu ispred skupstine, samo napred, poredjenje ti je sjajno, kao i tvoji komentari.

Koliko ostrašćenosti oko ovog projekta, mada mi više na živce idu ovi koji ga brane…aman to je jedna ružna skarabudzvina na jednoj od najboljih lokacija u gradu, sad kupovina kao investicija je licna procena i tu ne bih sudio, sam pao sam se ubio, danas izgleda kao odlična odluka za par godina jbg…nevezano za K-District

Meni izgleda sasvim pristojno. Daleko od toga da nije moglo bolje (da ne kažem niže), ali kad se baci pogled na ono iza njega izgleda kao svemirski brod.

Sam kažeš da je lokacija odlična (oko čega nema dileme), zašto onda misliš da investicija u stanove, pogotovo na početku kad su bili povoljniji nije dobra odluka?

Nigde nisam napisao kako mislim da je loša investicija, naročito ko je kupovao na početku …samo pustite ljude da misle drugačije, čak i ako ste plaćeni da branite projekat treba malo više suptilnosti od prostog vredjanja…

Зграде саме по себи су ок, модерне. Спорна је локација. И то је пре свега кривица града што је продао овај плац.

niki":18q6m3gh je napisao(la):
Koliko ostrašćenosti oko ovog projekta, mada mi više na živce idu ovi koji ga brane…aman to je jedna ružna skarabudzvina na jednoj od najboljih lokacija u gradu, sad kupovina kao investicija je licna procena i tu ne bih sudio, sam pao sam se ubio, danas izgleda kao odlična odluka za par godina jbg…nevezano za K-District
A šta će biti za par godina...? Možda će cena kvadrata samo da se duplira. Pravo svojine je nešto što će im doživotno ostati...

Opet kažem apsolutno je stamota što se ovako nešto sagradilo podno Kalemegdana ali za tako nešto nisu krivi ljudi koji su investirali svoj novac u kupovinu stana ovde...

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=850234#p850234:3rpqaa01 je napisao(la):
mihajloboric87 » 16 May 2021 08:38[/url]":3rpqaa01]Okolina kalemegdana treba da bude zelena,javna površina(normalna zelena površina),sa očuvanim istorijskim nasleđem,a to što je neko ponosan što je kupio stan u ružnoj predimenzioniranoj zgradi koja se nalazi tik uz tvrđavu,može se shvatiti kao tipično divljačko ponašanje,ti koji se sada tako osećaju,isto bi bili ponosni da su kupili stan u zgradi na sred npr. trga republike. Moj komentar je proglašen za biser,dobro,onda ću i ja da podignem vikendicu ispred skupštine...

Па већ и јесте и зелена и јавна површина. Зове се Доњи Град

Овај део, од краја старе зграде Бека, ка булевару Војводе Бојовића је морао бити изузет из продаје и претворен у парк.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=850521#p850521:3jboxqh9 je napisao(la):
svrca » 17 May 2021 07:42 am[/url]":3jboxqh9]https://kdistrict.org/2021/05/15/lift-zvani-zelja/amp/
kad smo kod investiranja, covek bez gradjevinske dozvole napravi lift koji zakaci na zajednicku struju, zgrada ne moze da dobije upotrebnu dozvolu i da se uknjizi, sta se desava sa nasom investicijom? Ko zna dokle ce se stici do kraja izgradnje, Rusi kupili hotel, mozda odluce da podignu jos 1-2 sprata u srcu kompleksa, mozda naprave terasu na krovu koja nije u projektu...

Vrh