ГЛАС ПРИРОДЕ
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.382
Битније је шта ће бити ту, него шта је било.
KALENIC;153129694 je napisao(la):Beko slikano jutros.Zapravo nisu mi dali da slikam iz kruga zbog bezbednosti, njihove i moje.Uglavnom zgrada Beka se rasciscava unutra i nece biti sastavni deo stambenog kompleksa.
Novi je i vlasnik i ona ce biti poslovna zgrada, dok pozadi se radi na zemljanim ili pripremnim radovima za pocetak gradnje.
Obnova Dorćola: Programeri u novom odelu
Prijatelj gradskog urbaniste Milutina Folića, investitor drugog najvećeg projekta u Beogradu, hvali se da je već prodao većinu stanova - iako projekat „K-Distrikt’’ nema građevinsku dozvolu, niti je gradnja počela
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=581046#p581046:37teg5im je napisao(la):Mel » Uto Nov 13, 2018 10:59 am[/url]":37teg5im]Niko ovde nije ni lažan Holanđanin ni lažni princ, verovali ili ne, pomenuti lik je stvarno deo holandske kraljevde porodice, šta god to bilo (mislim samo da se ranije odrekao svih prava, privilegija, titule i sl).
Podržavam izbacivanje bulevara ali i svakog drugog vida gradskog saobraćaja - tramvaj kroz Donji Grad je potpuno neprihvatljiv jer već ima svoju trasu u blizini..[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=602391#p602391:2i7q48uj je napisao(la):zexland » Пет Феб 15, 2019 6:34 pm[/url]":2i7q48uj]Razmisljao sam dugo kako resiti ovaj blok saobracajno i urbanisticki a da zadovoljava sve uslove.
Na temi o Karadjordjevoj je pisano o tome da bi bilo dobro da se tramvaj pusti celom duzinom Bulevara voj Bojovica i poveze sa Cara Dusana ( kod Zoo vrta), apsolutno to podrzavam uz izbacivanje saobracaja iz istog bulevara. Cak sam dodao liniju tramvaja i ka buducem Dunavskom amfiteatru koji posle moze da se poveze sa buducom trasom tramvaja u Visnjickoj ulici (posle Pancevackoh mosta).
Da li je po tvom misljenju potreban i most preko Dunava koji bi pocinjao na pocetku Dunavske ulice, raskrsnica sa Zorza Klemensoa, preko sadasnje Luke Beograd pa prema Krnjači.Дошљак":1lz7wvj4 je napisao(la):Зарад развоја Дунавске обале Београда треба решити Дунавску улицу/булевар која треба да буде главна саобраћајница на Доњем Дорћолу и да одвуче сав саобраћај. Наравно треба осмислити и спој Дунавске са Цвијићевом ради преусмерења саобраћаја у будући тунел код Ботаничке баште. Булевар војводе Бојовића треба што је више могуће растеретити пошто се наставља на Карађорђеву.