Šta je novo?

K-District [Nekadašnji Beko Projekat]

Slazem se :) Ali mislim da je tehnicki zavrsen, vise je do izvodjaca da odobri primopredaju.
 
IMG_20221204_120651.jpg
IMG_20221204_120902.jpg


Zamalo, pa isto :)

IMG_20221204_142939.jpg
 
Suzicu pustih...
Dobro jutro. Što plačete, je l' zbog ovoga?


Sa stanarima iz A, B i C faze bih da podelim pitanja i info:
1. Od pasarele se odustalo i ne pominje se kao da nikada nije ni postojala u projektu a to im je bio glavni adut za prodaju stanova. Ne samo to! Nisu cak napravili ni bedni pesacki prelaz izmedju naselja i 25og maja, jedini nacin je da se prelazi kod podvoznjaka, pa preko blata ili da se ulazi u jezivi podvoznjak (ja imam ostecen sluh i buka u podvoznjaku je jeziva patnja zbog buke). Sta se desilo sa pasarelom? Pesackim? Bilo kakvim pristupom reci?
Takodje, pricali su o parking mestima oko samog kompleksa, nije napravljeno NI JEDNO!
2. Zelenilo u samom kompleksu: posadili su tri zalosne breze, bukvalno. I jedan japanski javor. Na renderima to sve kipi od zelenila! Za razliku od Beograda na vodi sa kojima imaju jednaku cenu po m2 i imao je od pocetka, ovde nisu mogli da se otvore makar za 5 konkretnih stabala koja ce praviti normalne krosnje u buducnosti. Beograd na vodi ce biti jedna suma za koju godinu, hrast, platani u nenormalnim kolicinama. Da li imate neke infromacije o ovome?
3.Stepenice koje vode ka dunavskoj su vec razvaljene i skuplja se voda, bare...sta moze da se uradi po ovom pitanju? Kome da se obrati? Sta da se ocekuje za npr 3 godine?
4. Za C fazu mi deluje da nece ispostovati da fasada bude u potpunosti prekrivena keramikom, kao sto je slucaj u A fazi. Po projektu je tako bilo. Vec sada obiluje demit fasada. Da li imate neki info?
5. Gde ce biti prilaz garazama za C fazu?
6. Komunikacija sa CBRE je kriminal, pokusavam da kupim parking mesto vec 6 meseci i ne uspevam, prosto me kuliraju sa pricom evo sutra,prekosutra.
7. Da li imate ideju koliko ce da probiju rok za C fazu realno, moja procena je da pre Januara nema sanse da bude useljenje...ako bude i tada.
eto..
Ako ima kupaca...da razmenimo informacije...
Hvala


Dođite na zagrljaj, nemojte plakiti

mochi-peachcat-mochi.gif
 
Dragi forumasi, ako znate nekoga da prodaje veci stan sa pogledom na reku javite u "inbox"?
Hvala
 
Дистрикт Ка


Рекао бих да се овде гради додатан спрат, једанаести, који није био у плану, виши од димњака поред:Bukvalno na svakih pola godine ide ova teorija zavere kako se nešto dodatno gradi... Imate na sajtu kdistrict spratnost već nekoliko godina, apsolutno se ništa nije promenilo.
 
Дистрикт Ка

Јако занимљиво! Кад ја гледам слике у Галерији на њиховом сајту (https://kdistrict-c.rs/), никако на њима не видим тај једанаести спрат! Али, јесте красно овако.

И није тај дивни додатни спрат једина разлика у стварности у односу на план и слике на сајту - нема (још) лепог дрвећа на крововима, тротоари испред зграда нису тако широки као на сликама, нема (још) оног лепог продужења пешачке улице преко булевара па све до Дунава и лепе летеће терасе над водом.
Нема (још) ни оних лепо расположених људи који удобно седе на клупама, елегантно одевени раздрагано трче около, шетају лепе кучиће и јашу лепе коње, време је баш лепо па седе на лепој трави и пију лепа пића из лепих стаклених чаша ... Чудно, баш.

Уверен сам да су испланирали да врх ове лепе двобојне зграде баш овако лепо изгледа:

.......................
Улицу испод подвожњака су обновили, офарбали потпорне зидове и бетонску ограду, само су металне шипке остале како су биле - старе и зарђале:


 
Poslednja izmena:
Vrh