Cao, ja sam kupac u c fazi. Juce sam drugi put bila u stanu. Reci da su sve ispostovali je mozda samo kod vas slucaj i zvuci mi nemoguce a tek da su uradili vise od ocekivanog?!
1. Fasada je podeljena na demit i keramiku a po projektu je bila samo keramika. Resili su da ustede. Bedno!
2. Klime su nakarikali na sred vec malih terasa, mimo projekta i price da ce biti isto kao u fazi A. Cak nisu stavili ni kamuflaznu masku. Katastrofa.
3. Nema cak ni zavrsnih lajsni na plocicama u kuhinji
4. Na kupatilskim plocicma je fug debeo 3mm, to se vise nigde ne radi osim ako se ne racuna sa su jeftine i krivo secene plocice. Mi smo kao dobili spansku, vrhunsku keramiku, ali su djunteri to sklepali.
5. Vrata kupatila udaraju u staklo tus kabine! Ej! Vec je izgrebano. Morace stoper na pod da se stavi i svaki put preskace kada se ulazi pod tus.
6. Pod ima pogresne nijanse na nekim mestima, bukbalno kao da su kupili robu sa felerom ili pogresili nijanse
7. Medijapan vrata vec na nekim mestima imaju odlepljenu foliju.
Sta dalje da pisem..
O boji zgrade i odstupanju od celog projekta, pasarela...sta da se kaze
Ocekujte useljenje April, Maj....daj Boze...
Pogledajte prilog 153373Pogledajte prilog 153374Pogledajte prilog 153375Pogledajte prilog 153376Pogledajte prilog 153377Pogledajte prilog 153378Pogledajte prilog 153379Pogledajte prilog 153380