KDB
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 02.01.2021.
- Pohvaljen
- 276
Ja nemam info, sem što vidim da su upaljena svetla u par stanova u lamelama 11 i 12 (4-5 stanova svega) u b fazi, ali ništa posebno.
Suzicu pustih...
Dobro jutro. Što plačete, je l' zbog ovoga?Suzicu pustih...
Sa stanarima iz A, B i C faze bih da podelim pitanja i info:
1. Od pasarele se odustalo i ne pominje se kao da nikada nije ni postojala u projektu a to im je bio glavni adut za prodaju stanova. Ne samo to! Nisu cak napravili ni bedni pesacki prelaz izmedju naselja i 25og maja, jedini nacin je da se prelazi kod podvoznjaka, pa preko blata ili da se ulazi u jezivi podvoznjak (ja imam ostecen sluh i buka u podvoznjaku je jeziva patnja zbog buke). Sta se desilo sa pasarelom? Pesackim? Bilo kakvim pristupom reci?
Takodje, pricali su o parking mestima oko samog kompleksa, nije napravljeno NI JEDNO!
2. Zelenilo u samom kompleksu: posadili su tri zalosne breze, bukvalno. I jedan japanski javor. Na renderima to sve kipi od zelenila! Za razliku od Beograda na vodi sa kojima imaju jednaku cenu po m2 i imao je od pocetka, ovde nisu mogli da se otvore makar za 5 konkretnih stabala koja ce praviti normalne krosnje u buducnosti. Beograd na vodi ce biti jedna suma za koju godinu, hrast, platani u nenormalnim kolicinama. Da li imate neke infromacije o ovome?
3.Stepenice koje vode ka dunavskoj su vec razvaljene i skuplja se voda, bare...sta moze da se uradi po ovom pitanju? Kome da se obrati? Sta da se ocekuje za npr 3 godine?
4. Za C fazu mi deluje da nece ispostovati da fasada bude u potpunosti prekrivena keramikom, kao sto je slucaj u A fazi. Po projektu je tako bilo. Vec sada obiluje demit fasada. Da li imate neki info?
5. Gde ce biti prilaz garazama za C fazu?
6. Komunikacija sa CBRE je kriminal, pokusavam da kupim parking mesto vec 6 meseci i ne uspevam, prosto me kuliraju sa pricom evo sutra,prekosutra.
7. Da li imate ideju koliko ce da probiju rok za C fazu realno, moja procena je da pre Januara nema sanse da bude useljenje...ako bude i tada.
eto..
Ako ima kupaca...da razmenimo informacije...
Hvala
Vide se dva stana sa nameštajem i svetlima uveče.Da li je neko u medjuvremenu preuzeo stan iz lamela 6,7,8,9?