Radovi na hotelu su cini mi se prestali.
Da potvrdimo neke stereotipe ko su uglavnom kupci koji placaju stanove po ovim cenama. Sve cist novac, realne cene...Malešić je vlasnik luksuznog “penthausa” u centru Beograda. Reč je o skupocenom kompleksu zgrada kod Beogradskog zoološkog vrta.
Juče sam razgovarao sa prodajom. Rekoše da ovih dana očekujemo da nas obaveste da pokrećemo kreditnu proceduru. Rok navodno neće biti pomeren.Ontopic: da li ima neko od stranara iz lamele 12/11 faze B da ih je kontaktirao KD za useljenje i rokove?
Nikakve prepravke nisam uspeo da dobijem.Da li je neko izganjao opciju preuređenja odeđenih stavki u stanu, makar i manjih?
I da li ste mogli dobiti tlocrt sa dimenzijama prostorija, osim onog na sajtu?
Evo i ja sam kupac. Bavim se računarima od 198X. Zaradio čisto i pošteno sam sve što posedujem u životu. Jel i to stereotip?
Juče sam razgovarao sa prodajom. Rekoše da ovih dana očekujemo da nas obaveste da pokrećemo kreditnu proceduru. Rok navodno neće biti pomeren.
Lamela 11. Rezervisao i ostavu. Formalno ništa još nisam kupio dok se kredit ne reši.Super. Jesi baš iz ovih lamela koje sam naveo ili? I da li si možda ostavu kupio?
Ok, hvala.Nikakve prepravke nisam uspeo da dobijem.
Dobio još davno CAD.
Da bi se srušio objekat koji ima urednu gradjevinsku dozvolu i spratnosti je prema planskim i urbanističkim ograničenjima osim saglasnosti stanara potrebno je da se iz gradskog budžeta izdvoji okvirno 400mil eura (otprilike 2000 stanova prosečne vrednosti 200k eura). Naš grad nema taj novac za te potrebe tako da sta god neko pricao i zeleo za potrebe političke promocije ili iz stvarne zelje nije realno da ce se ostvariti.Ne znam, nikad ne bih kupio stan na takvom mestu, ako se zlocin vrsi, ne moram ja da ucestvujem u njemu.
Nije ilegalno kupiti, kao nezakonito stecen novac, ali...
Srecno useljenje i brzo preseljenje.
Kad se ovo bude rusilo, kupci, kakvi god da su, zasluzuju da budu preseljeni na adekvatnu lokaciju i dobiju jednaku kvadraturu.
Da li ima? Ja nemam sumnje da je ovde gradjevinska dozvola dobijena uz pomoc vrlo poznatog sistema "pare u dzep". Nije realno da dodje do rusenja celog objekta naravno, ali u buducnosti ne bih mogao isto da kazem za adaptaciju (smanjenje spratnosti) i prenamenu objekta iz stambenog u poslovni npr.Da bi se srušio objekat koji ima urednu gradjevinsku dozvolu i spratnosti je prema planskim i urbanističkim ograničenjima osim saglasnosti stanara potrebno je da se iz gradskog budžeta izdvoji okvirno 400mil eura (otprilike 2000 stanova prosečne vrednosti 200k eura). Naš grad nema taj novac za te potrebe tako da sta god neko pricao i zeleo za potrebe političke promocije ili iz stvarne zelje nije realno da ce se ostvariti.
Pa ne bih bas rekao. Ovo je bukvalno na meti svih turista. Veca je sansa da ko god dodje u Bg vidi ovo nego sto ce videti neku nadogradnju...Pa moguce je da nije bas moralo tako, ali nemojmo se zavaravati da ce se rusiti, to je jednostavno neozbiljno.
Sam kompleks se ne moze porediti sa sklopocijama od zgrada kojih ima inace u Bg.
Ja mislim da se prosecan turista mnogo vise krsti kada vidi nase kreativne nadogradnje nego ovaj kompleks.