ma koji q i da je asfaltiraju, najbolje bre kaljuga.... pricao meni moj deda kada su ziveli u vukoje*******ini da tamo nije bilo asfalta ni automobila, vec kola na vola, pa vozi.... e, a onda su dosli komunisti i sve upropastili
Ne razumem zasto bi bilo neobicno da je neko nezadovgoljan "brzinom" radova u Juznom bulevaru. Probijeni su svi moguci rokovi, a parce ulice ni posle 6 (slovima: sest) meseci nije zavrseno. Ono sto najvise nervira u celoj prici jeste to sto je neko u gradskoj vlasti debelo omastio brke, zajedno sa izvodjacem, na ime probijanja rokova. Zna se da se svaki dan stajanja masina, iako se ne radi zbog vremenskih i drugih (ne)prilika, naplacuje. A verujte mi na rec, kao nekome ko zivi u tom kraju, bilo je zaista mnogo neradnih dana, kada nije bilo niti jednog jedinog radnika, a vremenske prilike su bile potpuno regularne za rad.dragan":2xlj1kci je napisao(la):Ako ste nezadovoljni sa novim izgledom i brzinom radova, može da se
da nalog izvođačima da se sve vrati u prvobitno stanje .. i 'no problemo'.
Hvala, mogu isto reći i za tebe..Homer Jay":2wxbwvo5 je napisao(la):da je vise ljudi kao Ambassador, Srbiji bi cvetale ruze.....
Možda bi i cvetale. .. ali, samo CRNE.Homer Jay":29nuohez je napisao(la):da je vise ljudi kao Ambassador, Srbiji bi cvetale ruze.....