tragac
Expert
U Srbiji ima previše agencija, svako može da polaže za autobus, mnogi nisu vični tom poslu, autobusi uglavnom ne prolaze OZBILJNE tehničke preglede. Ni ovaj bus ne izgleda baš novo.
Nego šta si rekao koja je svrha tvog posta? Ko zna kako je prošao pregled? Hoćeš reći da je neispravan? Autobus ne izgleda novo, kako izgleda nov autobus majke ti? Napisao si post pun netačnih činjenica i još si ti ljut što te ispravljam... Ajde molim te... Da si pažljivo pročitao moj post uvideo bi da sam napisao da je nezgoda posledice greške vozača, taj deo dana je deo u kome se dešava najviše nezgoda, skoro svi iskusni vozači u tom periodu prave pauze, mnogo ih izbegava da u tom svitanju oko nekih 4 sata vozi, to su sve činjenice, nikakva odbrana. Njemu nema više odbrane, ubio je ženu, odgovaraće, a nadam se da će i gazde odgovarati za ko zna koliku satnicu...tragac":1rf7rvc0 je napisao(la):Nisam rekao da se sa ovim autobusom desilo sve što sam nabrojao. No po tebi vozači nikad nisu krivi, oni su sveci, autobus je 2017 godište (i to verovatno decembar), vozač je zaspao jer ga je neko omadjiao itd. Putnici su krivi. Hajde molim te.
Baš sam začuđen bio da neki post prođe bez dežurnog advokata...solecar":1rf7rvc0 je napisao(la):Svaka ptica brani svoje jato.
Praksa je da se ide sa 3 vozača, skoro je bila hajka i na linijskom saobraćaju, bile su ogromne kazne, nahvatali su vozače sa karticama da muljaju, recimo linije na kojoj idu 3 vozača, nikad trećeg panduri nisu videli, i onda provale da su samo kartice tu, a vozači ni ne idu, a kartice su od vozača iz gradskog saobraćaja ili od kolega iz firme koji su na godišnjem i slično. Kazne su bile po 900e za svakog vozača i ogromne kazne za firme. Trebalo bi sad pooštriti malo stvari, a verujem da hoće, naročito nakon ovog od jutros. Mnogo lakše su manipulacije sa listićima, ima tu caka koliko hoćeš, zato ovi manji prevoznici izbegavaju ove sa digitalnim tahografima :mrgreen:tragac":1y27nhnn je napisao(la):Nisam koristio Fudeks ni Argus. Pogodio si polovično, u pitanju su LT i Oktopod. Pritom je Oktopod išao sa trojicom vozača, nisam baš gledao kako se smenjuju, ali posle ovog danas, ako ikad budem opet putovao busiom na tako duge ture trudiću se da primetim i taj detalj, naročito posle ovoga danas.
Ni Fudeks ti ne valja? E moj ti...Somi303":1y27nhnn je napisao(la):Благо нама ако се угледају на Фудекс, станите овде и пређите негде другде јер ово није ни тема ни подфорум за то
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, au kako te neko slagao sineee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:Somi303":3hozfkwa je napisao(la):Не ваља јер не пријављује раднике, довољно.
Evo da se ja ne bih prepucavao sa tobom, ja ti organizujem posetu, vodimo, šomija i burazera pred direktora, da vidimo kako i šta, samo znaš šta, muda su problem. Isto tako nije niko skupio muda da dođe da merimo dužinu snopa svetla ili šta je već bilo, tako da ćuti i pokrij se po ušima.solecar":369ernzf je napisao(la):@ becks
Sa svima si dobar i sve znaš , samo Somijev brat koji radi tamo ne zna. U svaki problem se razumeš , stručniji si duplo od svih nas , čak i bolje znaš kada si zavaljen u stolicu sa koje kucaš u datom trenutku kada odgovaraš , da se nešto nije desilo onako kako je neko opisao ko je bio na licu mesta , jer on to nije dobro video , nije mogao dobro da proceni situaciju , jer nema to stručno oko kao što ga ti imaš.
P.S.
Znam da sam za tebe advokat , ali ako ti to pričinjava veliko zadovoljstvo , napiši slobodno još jednom. Evo ti prilike da još jednom izokreneš u svoju korist ono što sam upravo rekao , pošto ti i to pričinjava veliko zadovoljstvo.
A ima da se opasno naljutim ukoliko čujem (pročitam) da si bio na odmoru , a da nisi posećivao sajt i komentarisao situaciju u GSP - u i događaje koji se dešavaju za to vreme.
У чувеном забрањеном "возачком простору" :wink:becks89":3a76cniz je napisao(la):Proveo sam u autobusima, što radeći što ovako, toliko vremena da mogu da ti držim predavanje o svakoj situaciji.