Све зато што не одговара његовим јадничким идеолошким оквирима и што се директно удара на његову топлу браћу.
Pišeš to u nekom čudnom, osuđujućem tonu, kao da bi trebalo da nas bude sramota.
Treba nam jedinstvo, a ne ishitrena nasedanja uz zapaljivu retoriku i stereotipizacije.
Deluje da radite išto što i on, razjedinjujete i ne marite i posle će vam biti drugi krivi što pobede nema, tj. ako je ne bude bilo. Možda i on ima agendu kao i Danica Grujičić ali vi ne pokazujete da ste pametniji. Delija i ti konkretno.
Sećam se kad su bili uhapšeni oni NS studenti i profesorka jer su pripremali "državni udar" Delija je maltene slavio. Toliko ga je bilo briga za njihovu sudbinu jer su valjda "anarho levičari", te je konstantno skretao priču o nečem drugom, na potpuni ignore ih je stavio dok su mesecima ležali u pritvoru jer su hteli da "preuzmu studentsku borbu" potencijalnom akcijom na rts i nije mario koliko dugo leže, pod kojim optužbama i sve to samo jer su ideološki različiti.
Evo ja sam od prvog dana i dalje slepo za studente i kakvu listu predlože, a nadam se da će predstaviti pun spektar od umereno levog do umereno desnog, ja ću da podržim i rado ću glasati za to.
Kao što sam napisao za Grijujičić oprezno čitati i ostaviti je po strani, za Stefana ne izvlačiti preuranjene zaključke, pogotovo ne u rasterujućem tonu po vaše "ideološke neprijatelje" koji vam trebaju za pobedu. Nego inkluzivno u svrhu pobede tumačiti, da ništa ne razbija stvoreno jedinstvo oko ciljeva, da su nam istrajnost i volja jači, da su ciljevi odavno postavljeni a lista će pokazati jedinstvo i ako i na to Stefan nastavi da peni e onda je sigurno ubačeni faktor u cilju razjedinjenja.
Ne dopada mi se onako napisan Stefanov tekst jer je za ograničenu publiku napisan. Ne treba nam istina nego strategija pobede. Posle ide istina jer će biti otvorena vrata za nju.
Najbolje bi bilo da ga Olja Bećković pozove da ga čujemo uživo i da tako razjasni svoje stavove. Do tad opušteno, znamo šta je cilj i iza toga ćemo svi da stanemo za naredne izbore.
Добра ствар студентске буне је што су поред опозиције почишћени и разоткривени и нато медији и редовни гости истих који су такође скривени агенти и лажни опозиционари.
Samo još ustaše dodaj. I vučić da potpiše ispod.