"Ja bih da odmah to demantujem. Veterani nisu ništa krivi. Veterani su zajedno sa mnom od strane policije prevareni. Jer je bilo samo da se autobus navodno parkira pred Petom gimnazijom i oni će taksi stanicu osloboditi onda. I mi smo pristali na to. Međutim, kad sam došao dole, sve je bilo u redu. Oni su oslobodili taksi stanicu,a kada sam parkirao autobus onda je došlo do hapšenja. I meni je jako žao i teško mi zbog veterana, jer su me oni štitili", kaže Jaćimović za N1.
Ovde ne postoji izvesnost kažnjavanja, od banalnih saobraćajnih prekršaja pa do dilera i ubica. To da neko izda nalog za hapšenje Vučića, pa to je naučna fantastika. A najgore je što ne može lako ni da se promeni.Jesu ali zamisli koja policijska uprava i brigada bi sprovela nalog tužilaštva.
Истина од а до ш. Такође грађанистима је бескрајно криво што нису они успели све ово да одраде.
Истина од а до ш. Такође грађанистима је бескрајно криво што нису они успели све ово да одраде.
Али урадили су и те како. Створили су атмосферу у којој је издаја не само могућа него и пожељна као темељ неког замишљеног прогреса.Vredi reći i da se suditi može samo na osnovu urađenog, a ne na osnovu toga šta bi se možda desilo u alternativnoj realnosti. Tako da pljuvanje "građanista" je svakako bespredmetno.
Али урадили су и те како. Створили су атмосферу у којој је издаја не само могућа него и пожељна као темељ неког замишљеног прогреса.
А десну страну друштва су имобилисали и то и даље раде. Ко се сећа: "Мој си Београд дошао да рушиш"?
Али урадили су и те како. Створили су атмосферу у којој је издаја не само могућа него и пожељна као темељ неког замишљеног прогреса.
А десну страну друштва су имобилисали и то и даље раде. Ко се сећа: "Мој си Београд дошао да рушиш"?