Šta je novo?

Izbori 2025

Пусти сад ту причу. Све са списка сте сви ви хтели да се уради у ери евроунијатске колективне хипнозе у периоду од 2000е до рецимо 2017е.

Е кад је након тога постало јасно да од ЕУ нема ништа, део грађаниста обрнуло ћурак и у фазону је: Аа видите радикали издали.

Јако лицемерно и бедно. Као и све ово данас. Никаквих проблема није било док су се гасиле институције по Косову, сад је смак света кад се гасе по остатку Србије. Иста прича ужи за Крајине, Босну, ЦГ...Развлашћуј, сатири и обесправљуј Србе колоки хоћеш само да то нисам ја.

Тврдим да у овом друштву нема више од 1% заиста зрелих, нормалних људи.
Čak i da je ovo istina, a nije, siguran sam da bi iskreno proevropski lider izvukao neku korist za Srbiju ovim potezima. Ovako je Hulja izdajom izvukao korist za sebe, a narodu predstavio da to sve tako mora dok ne izađu Rusi na Dunav, e onda ćemo da im nanu naninu.

Da smo se davno strateški orjentisali na stranu pobednika hladnog rata danas bi imali i Kosovo i bili bi na nivou jedne Češke ili Poljske. Imali bi 2 do 3 puta bolji standard. Sve što se dešavalo od 1989 do danas je usled pogrešne strateške odluke tada.

Najveća greška "građanista" kako ih zovete je što 2000 godine nisu objasnili narodu da je Kumanovskim sporazumom Kosovo izgubljeno, pa su bes zbog gubitka svalili na sebe. Ovako svake godine mi kao nešto dajemo, a sve je unapred izgubljeno.

И: "Какву то слику шаљемо у свет"!?

ЕХПО менталитет

Е па ево га и ехпо и сви налози ЕУ испуњени. За овакву власт ипак треба "двоје".

Ne znam za koga mislite da bi ovo verovatno uradili, koji su to građanisti koji bi ovo uradili što je nepomenik uradio. Đinđić ne bi i nije, delimično je zbog ovog glavom platio, Koštunica svakako ne, Tadić takođe, što ga je sasvim sigurno koštalo vlasti. Dakle ko? Đilas, PSG, zeleno levi...Ja nisam siguran da bi iko u Srbiji odradio ovo što je ovaj uradio, a ovako sigurno ne bi.
Под грађанистима не мислим на Тадића и Ђинђића. Ни један ни други се нису играли са највишим интересима земље.

Мислим на ове новокомпоноване, финансиране споља. Не само партије, већ цео гломазни склоп назван "грађански сектор" или "грађанска иницијатива".

Дубоко одрођен део популације који не преза ни од чега само да би се докопао дела моћи и капитала. Најнеспособнији део популације (СНС бар профи краде и убија) који никад у 10 живота не би били у таквој позицији.

И мора се бити веома опрезан у овим ситуацијама. Оба ока на СНС, али на ова говна треба усмерити четворо очију. У супротном, ето њих а да ниси свестан ни како се то догодило. Говна су то велика.

Али, генерално се слажем, скинути овај олош, направити затворе и напунити их издајницима и лоповима, па видети од чега кренути и да ли уопште постоји пут за напред.

Је л се ово ЕПС спрема да крене на скуп?
image.jpg

Savet za desnicare, da odgledau emisiju na HRT1, juce od 22:10, UDARNI TERMIN, duel u vezi sa napadom na srpsko kulturno vece u Splitu.
Po jedan predstavnik HDZa, SDPa, SDS (Srbi) i DP (domovinski pokret - ustase).

Prvi utisak je da je kod njih kultura javnog dijaloga za 2 reda velicine bolja nego kod nas, nema vikanja, prostackih izraza, sve je na nivou.
Drugi utisak da je onaj njihov Seselj, Ivan Penava iz DP, ne sme da baljezga sta hoce kao kod nas ovi seseljidi, preznojava se covek ali mora da osudi taj napad, iako je njegov odbor u Splitu to podrzao. Takodje ne sme da prevali preko usana da podrzava ustastvo, a prosto se vidi kako se covek muci, zadovoljstvo je gledati mentalno razapetog Ustasu.
Treci utisak je da je SDP jaka stranka prave levice, imaju cak antifastiscki odbor u okviru stranke. Milanovic takodje fenomenalan u osudi ove ustaske svinjarije u Splitu.
I HDZ se ostro ogradjuje, deluje cak iskreno, ne zato sto vole Srbe, vec zato sto steti interesima HR.

E sad, sta je poenta zasto savetujem desnicarima da pogledaju.
Prvo, da vide gde su Hrvati a gde smo mi u javnom zivotu, i koliko smo propali sivilizacijski pod ovim primitivnim stetocinama.
Drugo, jer bi sigurno navijali za levicare tj za SDP, to bi mi bio poseban gust :)

Rekao bih da mu je ovo generalna proba za odbranu izborne krađe.
Neće ovi ni dočekati izbore koje će moći da pokradu.

Za 2 - 3 meseca će zbrisati svi oni koji su obezbedili zlatne vize i nekretnine u Trstu, a ostaće samo ćaci i uništena država.

Vrh