zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 4.191
Čak i da je ovo istina, a nije, siguran sam da bi iskreno proevropski lider izvukao neku korist za Srbiju ovim potezima. Ovako je Hulja izdajom izvukao korist za sebe, a narodu predstavio da to sve tako mora dok ne izađu Rusi na Dunav, e onda ćemo da im nanu naninu.Пусти сад ту причу. Све са списка сте сви ви хтели да се уради у ери евроунијатске колективне хипнозе у периоду од 2000е до рецимо 2017е.
Е кад је након тога постало јасно да од ЕУ нема ништа, део грађаниста обрнуло ћурак и у фазону је: Аа видите радикали издали.
Јако лицемерно и бедно. Као и све ово данас. Никаквих проблема није било док су се гасиле институције по Косову, сад је смак света кад се гасе по остатку Србије. Иста прича ужи за Крајине, Босну, ЦГ...Развлашћуј, сатири и обесправљуј Србе колоки хоћеш само да то нисам ја.
Тврдим да у овом друштву нема више од 1% заиста зрелих, нормалних људи.
Da smo se davno strateški orjentisali na stranu pobednika hladnog rata danas bi imali i Kosovo i bili bi na nivou jedne Češke ili Poljske. Imali bi 2 do 3 puta bolji standard. Sve što se dešavalo od 1989 do danas je usled pogrešne strateške odluke tada.
Najveća greška "građanista" kako ih zovete je što 2000 godine nisu objasnili narodu da je Kumanovskim sporazumom Kosovo izgubljeno, pa su bes zbog gubitka svalili na sebe. Ovako svake godine mi kao nešto dajemo, a sve je unapred izgubljeno.