Šta je novo?

Izbori 2025

Jesu ali zamisli koja policijska uprava i brigada bi sprovela nalog tužilaštva.

Što se tiče hapšenja Jaćimovića i veterana, ovo je izjavio Jaćimović

"Ja bih da odmah to demantujem. Veterani nisu ništa krivi. Veterani su zajedno sa mnom od strane policije prevareni. Jer je bilo samo da se autobus navodno parkira pred Petom gimnazijom i oni će taksi stanicu osloboditi onda. I mi smo pristali na to. Međutim, kad sam došao dole, sve je bilo u redu. Oni su oslobodili taksi stanicu,a kada sam parkirao autobus onda je došlo do hapšenja. I meni je jako žao i teško mi zbog veterana, jer su me oni štitili", kaže Jaćimović za N1.

Međutim, kako sam ja to video u direktnom prenosu. Panduri su mu rekli da pođe sa njima u stanicu. Po meni je to hapšenje i veterani to nisu sprečili već su ga ispratili do marice. Okupljeni ljudi su vikali da ne daju da ga hapse ni da ga odvode, ali veterani su ga ispratili do marice (namerno ponavljam).

Ja razumem da postoji struja koja neće nasilje i koja misli da treba pustiti policiju da radi ovakve stvari, ali tu vidim klicu sukoba koji nije baš mali.

Veterani mogu da mi se sagnu.

Prošle proteste su vodili studenti i oni su zvali veterane, bajkere... koji su učestvovali u organizaciji.

Ovi protesti su spontani, jesmo tamo zbog Dijane, ali nije ona nikakav organizator.

Sve i da jeste tamo kod njenog šatora, ovo se sve desilo kod Pete beogradske.

Samim tim, ovi veterani nemaju šta tu da se gube i nešto komanduju, ne učestvuju u organizaciji i jednaki su kao i svi ostali.

Inače, koliko istripovani ljudi, posle nek neko promoviše vojni rok, samo pogledati ove veterane i kako se ponašaju 😂

Interesantan trend, odricanje caci brata :)
Screenshot_20251105-103638_Lite.jpg

Ne znam za koga mislite da bi ovo verovatno uradili, koji su to građanisti koji bi ovo uradili što je nepomenik uradio. Đinđić ne bi i nije, delimično je zbog ovog glavom platio, Koštunica svakako ne, Tadić takođe, što ga je sasvim sigurno koštalo vlasti. Dakle ko? Đilas, PSG, zeleno levi...Ja nisam siguran da bi iko u Srbiji odradio ovo što je ovaj uradio, a ovako sigurno ne bi.

Пусти сад ту причу. Све са списка сте сви ви хтели да се уради у ери евроунијатске колективне хипнозе у периоду од 2000е до рецимо 2017е.

Е кад је након тога постало јасно да од ЕУ нема ништа, део грађаниста обрнуло ћурак и у фазону је: Аа видите радикали издали.

Јако лицемерно и бедно. Као и све ово данас. Никаквих проблема није било док су се гасиле институције по Косову, сад је смак света кад се гасе по остатку Србије. Иста прича била и за Крајине, Босну, ЦГ...Развлашћуј, сатири и обесправљуј Србе колико хоћеш само да то нисам ја.

Тврдим да у овом друштву нема више од 1% заиста зрелих, нормалних људи.

Истина од а до ш. Такође грађанистима је бескрајно криво што нису они успели све ово да одраде.

Мислим да ниси у праву и то невољно признајем, мада су и они срећни што им је овај то средио. Сва та екипа је 90% црна, али овај је 100% црн! Велеиздаја се не огледа само у КиМ (мада је то највећи део). Препуштање стратешких ресурса нпр, Бор, литијум, све ово око ЈП...

После мене потоп принцип...за врло мало маргиналног побољшања тренутног...

Vredi reći i da se suditi može samo na osnovu urađenog, a ne na osnovu toga šta bi se možda desilo u alternativnoj realnosti. Tako da pljuvanje "građanista" je svakako bespredmetno.
Али урадили су и те како. Створили су атмосферу у којој је издаја не само могућа него и пожељна као темељ неког замишљеног прогреса.

А десну страну друштва су имобилисали и то и даље раде. Ко се сећа: "Мој си Београд дошао да рушиш"?

Али урадили су и те како. Створили су атмосферу у којој је издаја не само могућа него и пожељна као темељ неког замишљеног прогреса.

А десну страну друштва су имобилисали и то и даље раде. Ко се сећа: "Мој си Београд дошао да рушиш"?

...али је иронија што је најбитније ствари обавио баш Муслиу! Нешто попут Хитлера кад је понизио Французе и потписивање капитулације на истом месту где су они капитулирали нешто преко две деценије раније. Тако и овде цела та удбашка екипа која се декларативно заклиње у родољубље, мора да заврши све то...

То што празилук грађанштина то доживљава као скидање омче са главе, само је бонус.

Period vlasti građanskih partija je usledio nakon apsolutnog poraza od NATO alijanse i de fakto gubljenja suvereniteta nakon decenije Miloševićevog razaranja države i lutanja u geopolitičkoj magli. A poslednje četiri godine njihove vladavine obeležene su najvećom ekonomskom krizom u poslednjih 70 godina.

I u takvim okolnostima, DS kakav je užasan bio u svojoj upravljačkoj nesposobnosti i korupciji - nije potpisao Briselski sporazum i nije se odrekao institucija Srbije na Kosovu. Nešto što je neoradikalna skupina uradila prvom prilikom nakon dolaska na vlast.

Ne aboliram DOS od kretenskih odluka koje su doneli u sferi ekonomije, posebno predaje strateških sektora države strancima i naravno načina na koji je "tranzicija" izvedena, ali to je momenat u kojem je država već bila na kolenima, a na ista je bačena zajedničkim snagama SPS i SRS, koji i dan danas nastavljaju da razaraju državu.

Vrh