Šta je novo?

Izbori 2025

Da se ponovim. Ovo je mlatimud revolucija. Postoje svi podatci o ovoj bagri i on i dalje setka po gradu umesto da mu neko spali firmu, a njega posalje na dugotrajni oporavak mi ovde raspravljamo sta policija radi, i da li ce biti mesta u paklu za njega. Zao mi je, ali ovo je ipak na kraju samo mlatimud revolucija.
Mlatimud i bezmud revolucija.Dokle god oni hapse i sibaju a mi umesto da se obracumo, drzimo ajfon i serujemo ostaje samo mlatimud. Nek nas jasu, ovaj narod i nije navikao na bolje.

Ajde idi prošetaj se ispred skupštine pa se vrati na forum. Možeš li? Ne možeš.

Nije to samo estetika, sramotno je da se umanjuje sve što rade nazivajući to estetikom.

I 90ih i danas.

Smrdljiva radikaliština i ništa drugo. Da može negde da se potpiše, potpisao bih da uzme svako sebi par milijardi, samo da ne ubijaju ljude i zemlju na milion načina i da od tih para što ne ukradu urade posao profesionalno.

Pa imamo jako sličnu situaciju, narod je bio nezadovoljan, a Hulja je tražio izbore. Bio je na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, organizovao proteste, nikome od njih nije dlaka sa glave falila, policija obezbeđivala, svi mediji izveštavali... izbori raspisani i bili 25 puta više fer nego danas.

И ако ћациленд делује као главни проблем, то је само врх леденог брега и естетика радикалне напредњаштвине, док је систем ботова, партијских робова уцењених пословима, капиларних гласова, повлашћених фирми, подобних медија и општа таблоидизација медија све продукти Г17плус технологије власти.
Да су само радикалштина сирова, не бих никад дошли на власт.

Није проблем оно што смрди, то знаш да заобиђеш. Проблем је оно што је без мириса а уноси трулеж у ткиво друштва.

Ova zemlja je na dobrom putu da postane jedna potpuno izolovana rupetina sa kojom niko normalan neće želeti da ima bilo kakve dodirne tačke.

Samo milosrdni asteroid ovde pomaže.

И ако ћациленд делује као главни проблем, то је само врх леденог брега и естетика радикалне напредњаштвине, док је систем ботова, партијских робова уцењених пословима, капиларних гласова, повлашћених фирми, подобних медија и општа таблоидизација медија све продукти Г17плус технологије власти.
Да су само радикалштина сирова, не бих никад дошли на власт.

Није проблем оно што смрди, то знаш да заобиђеш. Проблем је оно што је без мириса а уноси трулеж у ткиво друштва.
Ali biti radikal baš znači da si sve to zajedno, i da smrdiš i da bez mirisa unosiš trulež.

Oni jesu uzeli majstore zanata iz bivše vlasti, ali bi se i bez njih snašli.

Svakako, imali su i imaju nameru da smrde i truju i da bez mirisa truju.

Tako da, sve u svemu, sve što gledamo je smrdljiva radikalština sa saučesnicima.

Ti pričaš kao da G17 pljačka, a radikali samo tako estetski prave probleme poput ćacilenda. ,,Estetski".

Jok, radikali rade sva radikalska posla plus ono što radi G17. Nekad sami, nekad sa njima.

Укратко, народ је киднапован од стране две групе демона које само на изглед имају супротстваљене ставове, али су суштински исти. И једни и други у букагије по ослобођењу.

Укратко, воде исту политику, утркују се ко ће боље да попуши Q и мора се признати да је ту Муслиу апсолутни шампион! Сваки пут кад се ова опозиција понуди да то уради боље, Муслиу понуди нешто још боље (још издаје српских интереса). Тако да парадоксално, ипак су празилук грађанисти поштенији, отворенији су у (писмима о) намерама. Мада 90% ту генерацијски није спојило 80 година грађанства, што није проблем, напротив (како бих ја волео јаког српског сељака са великим породицама), него воле тако да их зову. То је тужна дуалност која нам се максимално форсира и у којој ја не желим да учествујем сутра ако буду једине две опције на тим неким као слободним изборима сутра након што се ово зло скине! У ствари, чак бих због тих отворено признатих (аутошовинистичких) намера радије на неким локалним изборима гласао пре за њих, сматрам да ће ипак мање красти при избору боја за градске клупе или трамваје. То им је отприлике и капацитет после неког четвртог, петог човека у странкама...

Ova zemlja je na dobrom putu da postane jedna potpuno izolovana rupetina sa kojom niko normalan neće želeti da ima bilo kakve dodirne tačke.

Samo milosrdni asteroid ovde pomaže.
Баш насупрот. Пресали смо да тонемо у блато и коначно имамо светлост на крају тунела, младе и будућност коју ће нам ону донети.

То је то, изборе добијамо сутра-прекосутра. Сад, памет у главу.
Ja sam sve više ubeđen da izbore neće dati ni naredne godine. Ne bi me čudilo da otegne sve do 2027 za predsedničke i 2028 za parlamentarne. Nikada do sada nije raspisao izbore, a da nije bio 100 posto siguran da će ih dobiti. Ako nije siguran da dobija guraće mandat do kraja.

1762267384082.png

1762267439136.png

Vrh