Šta je novo?

Izbori 2025

Idem na skoro svaki protest u Briselu, ici cu i sutra. kada sam u Srbiji idem uvek i tu. Isao sam i pre ovog sada talasa protesta kada je u mom rodnom gradu bilo vise obicnih setaca nego protestanata i kada su nas gledali kao budale. Pricam sa ljudima non stop, pokusavam da preobratim neutralne i SNSovce, saljem stalno novac, juce bas uplatio za blokadne kuharice koje spremaju hranu za studente.
Nije problem ni da me pod***avate, problem je sto sustinski nemamo strategiju za prevrat. A on je jedino moguc uz silu koja nije na nasoj strani. I 5. oktobra volimo da mislimo da je narod zbacio Milosevica, a da je izasla sila i pripucala, narod bi se razbezao. Sada nece biti potrebe za time, dovoljno im je samo da ne predju na nasu stranu.
Kazem, daj Boze da nisam u pravu i da me sutradan sprdate svi odreda za pogresno predvidjanje.
Ma, sve ok, ali moraš priznati da je smešno što si izneo najcrnji scenario i onda kažeš da si se potrudio da ne mračiš 😂

Naravno da Sloba nije pao tako što je narod ušao u skupštinu.

Ma jesam sada mracio, priznajem, nego sam mislio da se trudim da ne mracim uopsteno, bas se suzdrzavam da komentarisem na ovu temu, posebno nesto pesimisticno, ali ne izdrzim uvek 🙂

Kad nekog nenamerno nagazis u busu onda se izvinis. Kad namerno godinu dana nekog vredjas,satanizujes,bijes itd. onda izvinjenje ne pije vodu,bilo iskreno ili neiskreno. Svako mora da snosi sankcije za svoje postupke. Ko je gresio mora da ode. Moze da okopava kukuruz kad nestane nafte, ako ume ili da se leci ako je bolestan . Odgovornost za sve i uvek.
Aj da prodjemo svi na crveno pa da se izvinjavamo? Ne moze

Нема протеста, комеморација у реду али онда је малограђанска струја прогурала на мала врата још једну од 5 милиона шетњи и то веселију него икада.

Не вреди, нема свести скоро нигде у друштву. Само импулси инфантилне масе.
Ma ne čekamo "onu neku zdravu priČu" znaš sa Ogijem i BS BS da reše stvar.

Не знам шта чекате, не знам шта је онај горе уопште хтео да каже са оним постом али знам да се овако не иде на комеморацију.

Могу да разумем децу која учествују у томе. Понесу емоције, учествују у нечему толико великом, нечему друштвеном што није свакодневна парада режимског ужаса и разарања али не разумем ваше ложење на ову објективно непримерену карневалску атмосферу за оно што су сами студенти дефинисали као комеморативни скуп.

Ајде, сутра ће сами скуп сигурно бити достојанствен и не сумњам да су то добро и одмерено организовали али ово данас - Нису.

Screenshot 2025-10-31 at 23-12-13 (1) Home _ X.png

Не знам шта чекате, не знам шта је онај горе уопште хтео да каже са оним постом али знам да се овако не иде на комеморацију.

Могу да разумем децу која учествују у томе. Понесу емоције, учествују у нечему толико великом, нечему друштвеном што није свакодневна парада режимског ужаса и разарања али не разумем ваше ложење на ову објективно непримерену карневалску атмосферу за оно што су сами студенти дефинисали као комеморативни скуп.

Ајде, сутра ће сами скуп сигурно бити достојанствен и не сумњам да су то добро и одмерено организовали али ово данас - Нису.

Еуфорију бих пре протумачио као тријумф народа и јединства над режимом, да и после годину дана њиховог гажења народ није нимало посустао и чак је далеко организованији и спремнији да се бори него прошлог новембра. Ово је пре шамарчина Вучићу и његовој "победи обојене револуције",а верујем да је посебно многима значајно уједињење земље у симболици студената који из Новог Пазара пешаче до Новог Сада ради боље Србије. Удба на апаратима буквално, 40+ година пропаганде и ширења мржње се урушава на наше очи

Еуфорију бих пре протумачио као тријумф народа и јединства над режимом, да и после годину дана њиховог гажења народ није нимало посустао и чак је далеко организованији и спремнији да се бори него прошлог новембра. Ово је пре шамарчина Вучићу и његовој "победи обојене револуције",а верујем да је посебно многима значајно уједињење земље у симболици студената који из Новог Пазара пешаче до Новог Сада ради боље Србије. Удба на апаратима буквално, 40+ година пропаганде и ширења мржње се урушава на наше очи
У реду. Може тако да се гледа али гитара стразбур-фду екипе је данас дефинитивно била неоримерена. То је моменат који нисам могао да сварим и који јесте за критику.

Vrh