Šta je novo?

Izbori 2025

Ladno zavrnuli vodu u celom gradu i sire Rumenka itd. Bože koji bolesnici. Bože sačuvaj sa kim mi imamo posla.
SNS ako bi po nekim istraživanjima imao 3, 5 ili ne daj bože 7 posto, trebalo bi odmah organizovati specijalne emisije po televizijama da se pitamo kako smo kao društvo do toga došli i da vidimo gde smo pogrešili.

Još smo mi u žestokom kur**.

Ladno zavrnuli vodu u celom gradu i sire Rumenka itd. Bože koji bolesnici. Bože sačuvaj sa kim mi imamo posla.
Да, ово је истина.
  1. Нестајала је струја на Лиману 1 (где је водовод). Могуће да је због тога. Струја се скоро вратила; ваљда ће и вода за једно пола сата — сат.
  2. Клиса, Видовданско Насеље, Мали Београд... За Слану Бару нисам сигуран, али вероватно немају ни тамо немају воде.
  3. Нема ни на Грбавици; сва срећа мама ме звала и питала је л' имамо воде, па сам у последњем моменту напунила да имамо руке да оперемо макар док не кренемо.
  4. Нема ни на Јужном Телепу. Било до пре 40 минута.
  5. Адамовићево, за сад нормалан притисак.
  6. У Петроварадину је јако слаб притисак.
  7. Нема ни на Грбавици, нестало пре 20 минута.
  8. Телеп и Адице овде. Брат вас воли.
  9. Полако стиже на Подбари. У реду, можда је стварно био нестанак струје, јер овако буде и иначе.
  10. Ургентни центар нема воде.
  11. Нема ни у Железничкој.
  12. Нема Лиман 4.
  13. Булевар Слободана Јовановића такође више нема, а малопре је имао.
  14. Нема у Кисачкој.
Ово је информација преузета са српског Редита.

Poslednja izmena:
SNS ako bi po nekim istraživanjima imao 3, 5 ili ne daj bože 7 posto, trebalo bi odmah organizovati specijalne emisije po televizijama da se pitamo kako smo kao društvo do toga došli i da vidimo gde smo pogrešili.

Još smo mi u žestokom kurcu.
Naravno da smo u k.. I od ovog danasnjeg dana imam NULA ocekivanja. Ljudi će prošetati, slikati se i otići kući. On to zna, mi to znamo, tako da će sve biti mirno.Svaka čast ljudima koji su pešačili, ali zainteresovanost za proteste i studentsku listu je u padu, i ne vidim da će se bilo šta značajno desiti posle ovoga.

Studentima počinju predavanja, narodu je dosadilo da čeka studentsku listu, a režim radi sve kao i do sada. Previše promašaja, nedostatak organizacije i jasnog cilja u poslednjih šest meseci je dovelo do razočaranja i još veće letargije.

Nemoj mi citirati post i posle pisati takve stvari, iznosi svoje mišljenje nezavisno, nemoj se nadovezivati kao da isto mislimo.

Mada, više liči na depresivne simptome nego na mišljenje.

Očekivanja od današnjeg dana... evo, meni ste veliki problem vi što imate očekivanja od današnjeg dana.

Jel znate vi šta se desilo pre godinu dana? Ne razumem, šta se treba da se očekuje od današnjeg dana?

Ostavi pištaljke kod kuće, izađu na ulicu gde god da si i odaj poštu stradalima.

Ili idi u crkvu, džamiju... individualna je stvar, nek uradi svako ono što oseća.

Malo ste neki pobrkali neke stvari.

Naravno da smo u k.. I od ovog danasnjeg dana imam NULA ocekivanja. Ljudi će prošetati, slikati se i otići kući. On to zna, mi to znamo, tako da će sve biti mirno.Svaka čast ljudima koji su pešačili, ali zainteresovanost za proteste i studentsku listu je u padu, i ne vidim da će se bilo šta značajno desiti posle ovoga.
A sta danas da urade, da zauzmu NS i proglase nezavisnost?! Besmisleno. Da krenu mars na Beograd, proboj fronta? Pa tesko posle 2-16 dana pesacenja...
Studentima počinju predavanja, narodu je dosadilo da čeka studentsku listu, a režim radi sve kao i do sada. Previše promašaja, nedostatak organizacije i jasnog cilja u poslednjih šest meseci je dovelo do razočaranja i još veće letargije.
Predavanja nisu ispiti, ima se vremena za sve, narodu kome je dosadilo a ulozili su 1% energije srecan put i uclanjenje u SNS. Za promasaje se slazem, guranje i vijanje sa kerovima, protesti ispred nekih mini obora su beskorisni, samo odrzavanje kondicije.

Ne slažem se.

Nemoj mi citirati post i posle pisati takve stvari, iznosi svoje mišljenje nezavisno, nemoj se nadovezivati kao da isto mislimo.

Mada, više liči na depresivne simptome nego na mišljenje.

Očekivanja od današnjeg dana... evo, meni ste veliki problem vi što imate očekivanja od današnjeg dana.

Jel znate vi šta se desilo pre godinu dana? Ne razumem, šta se treba da se očekuje od današnjeg dana?

Ostavi pištaljke kod kuće, izađu na ulicu gde god da si i odaj poštu stradalima.

Ili idi u crkvu, džamiju... individualna je stvar, nek uradi svako ono što oseća.

Malo ste neki pobrkali neke stvari.
Objasni mi sta je uradjeno za godinu dana? Mi nemamo nijednu pravu pobedu protiv njih, mi nemamo nijednu politicku pobedu protiv njih. Bice super setnja, lepo izgledamo, vajb je na vrhu ali sta je konkretno uradjeno? Objasni? Posto ne znamo da se bijemo, bar smo to shvatili za ovih godinu dana. Da ih nalupamo za jedan dan na ulici necemo nikada jer to ne moze da se ocekuje od naroda koji lajkuje i siri live tik tok. Zasto nema studenstke partije sa jasnim i konkretnim ciljevima. Zasto se ovoliki trud ulaze u nesto ako ne daje rezultat? Samo da se prebrojimo, da bi se osecali bolje?

Objasni mi sta je uradjeno za godinu dana? Mi nemamo nijednu pravu pobedu protiv njih, mi nemamo nijednu politicku pobedu protiv njih. Bice super setnja, lepo izgledamo, vajb je na vrhu ali sta je konkretno uradjeno? Objasni? Posto ne znamo da se bijemo, bar smo to shvatili za ovih godinu dana. Da ih nalupamo za jedan dan na ulici necemo nikada jer to ne moze da se ocekuje od naroda koji lajkuje i siri live tik tok. Zasto nema studenstke partije sa jasnim i konkretnim ciljevima. Zasto se ovoliki trud ulaze u nesto ako ne daje rezultat? Samo da se prebrojimo, da bi se osecali bolje?
Pa ti organizuj i pokaži kako treba. Mnogo je urađeno za godinu za godinu dana, ako to ne vidiš, onda ništa.
Ne prebrojavamo se nema potrebe, osećamo se bolje, uzvišeno.
Izvanredan rad studenata, sve kako treba, kome se ne sviđa ima izbor.

Daj rešenje, bar da vidimo da li je bolje nego od ovoga što studenti nude.

1. Нису биле туче са пандурима?
  2. Нису биле демолиране и спаљене просторије СНС-а у Ваљеву, Београду и другим градовима?
  3. Нису били физички сукоби са батинашима у Ужицу, Ваљеву и Чачку?
  4. Нису пробијене пандурске блокаде на силу?
  5. Нису претучени жандарми неколико пута?
  6. Нису деца појурила жандарме заједно са народом, и каменовала их?
Прелистај мало ову дискусију, и посети српски Редит на коме ћеш наћи безброј видео материјала и слика који ово потврђују. Ако ништа од овога ниси видео, онда нешто с тобом није у реду.

Još smo mi u žestokom kur**.
Без 30% не рачунај. Да крену да пушкама убијају народ по улици, рекли би да то тако мора и да се не пита народ много, једноставно добром делу народа у овој држави су разум и интелигенција замућени сталним тровањем преко телевизије и медија што и додатно говори о кадру које СНС доведе на њихове скупове који је притом плаћен дневницама што је додатно тужно

Svaki ovaj skup i pogotovo svaka ova studentska setnja mu smanjuju rejting.
Takodje, strane sluzbe brizljivo gledaju, i vide da ovaj vise nema nikakav legitimitet, i da nije vise faktor "mira i stabilnosti".
Takodje studenti i organizatori dobijaju neophodno iskustvo, za sutrasnje izbore i predizborne skupove i aktivnosti.
Malo li je.

Ako si ocekivao 5. oktobar danas, imao si nerealna ocekivanja.

Vrh