Šta je novo?

Izbori 2025

Kazu da je hteo sam sebe da otruje, i da okrivi AV za to.
Zato ga ovako brutalno hapse...

А са друге стране, јел студенти иду на комеморацију или на гитаријаду у Зајечару?

Нема протеста, комеморација у реду али онда је малограђанска струја прогурала на мала врата још једну од 5 милиона шетњи и то веселију него икада.

Не вреди, нема свести скоро нигде у друштву. Само импулси инфантилне масе.

А са друге стране, јел студенти иду на комеморацију или на гитаријаду у Зајечару?

Нема протеста, комеморација у реду али онда је малограђанска струја прогурала на мала врата још једну од 5 милиона шетњи и то веселију него икада.

Не вреди, нема свести скоро нигде у друштву. Само импулси инфантилне масе.
U ovoj zemlji jedan covek je zadužen da procenuje da li je kolona vesela u granicama dozvoljenog, a jedan drugi je zadužen da obavesti javnost da je kolona vesela iznad dozvoljene granice.

A kuj si sad pa ti?

Hahaha jao Bačulov Bačulov....pa šta vi mislite da smo mi...sisali vesla? Bože koliko domaćih izdajnika neverovatno.

Elem. Ja se odjavljujem. Moja očekavanja su da sutra dostojanstveno obeležimo godinu dana i odamo poštu nastradalima. A kasnije da dostojanstveno ispratimo do nedelje najkasnije ove u dugogodišnji zatvor. Ništa manje ne očekujem...možda previše ...ali meni je dogorelo...protestvovanja šetnji od sutra nema sa moje strane ako ne završimo 100% lustracije i da raskrstimo sa ovima već jednom. Svim ...do jednog...do poslednjeg....do prvog.

Amin.

Poslednja izmena:
Ako ovde na forumu ima neko ko je poverovao da je Baculov i taj neki pomocnik stvarno hteo da se malo otruje,da su vozovi i prevoz stali zbog neke dojave,da se rekonstrukcija puta pocinje bas danas a ne recimo u ponedeljak, da su AVu spremali 100 atentata dosad,da je nadstresnica pala sama od sebe i jos x gluposti nek se javi. Evo ja prosecno glup ili prosecno inteligentan mu u ime svih drugih forumasa nudim pomoc. Nema lustracije,nema zatvora,nema progona. Sabracemo pare i uvescemo strucnjake da ih pregledaju i daju dijagnozu. Ako je bolest- lecicemo ih, ako je nedostatak obrazovanja- obrazovace se. Ljudi , ispod te nadstresnice je poginulo 16 ljudi, majki,oceva,brace,sestara,sinova,kci,vasih komsija,poznanika ,mozda prijatelja. Zar i dalje neumete da postavite pitanje zasto ? Da li smete da stanete pod bilo koju nadstresnicu,da prodjete kroz bilo koji tunel,most,put? Da li smete da odete kod lekara a da znate da doktor nema diplomu ili je kupio?
Slobodno se oglasite jer " vas" je vise (tako vam sveti av kaze) pa nam pomozite da i mi vidimo to sto "vi" vidite. Ukoliko ste u pravu odmah predlazem da posle AV za predsednika izaberemo Dragana J Vucicevica.

Nisam sklon teorijama zavere, ali meni je ovaj Bačulov oduvek delovao kao lažni opozicionar. Ne znam tačno zašto ali imam neki osećaj. Ne bi me čudilo da je sve ovo dogovoren spin da se on iznedri kao neki lider opozicije, naravno lažne. Ali da ne grešimo dušu, videćemo.
Bojim se da sam bio u pravu da je lik njihov.

Katastrofalno loša režija. Ni služba nije što je bila.

Prilozi

• Screenshot_20251031_183500_com_facebook_katana_MediaGalleryActivity.jpg
    Screenshot_20251031_183500_com_facebook_katana_MediaGalleryActivity.jpg
    41,5 KB · Pregleda: 81
izgleda da je obustavljen u celoj drzavi
Да су машиновође сложне као што нису, и да се оглуше о његову наредбу, то би било супер, али тражимо превише од њих.

Кратко и јасно.
1761934841146.png

То све објашњава.
1761935334428.png

Poslednja izmena:
A kasnije da dostojanstveno ispratimo do nedelje najkasnije ove u dugogodišnji zatvor. Ništa manje ne očekujem...možda previše ...ali meni je dogorelo...protestvovanja šetnji od sutra nema sa moje strane ako ne završimo 100% lustracije i da raskrstimo sa ovima već jednom. Svim ...do jednog...do poslednjeg....do prvog.
Nema nazalost od toga nista. Bice sutra velicanstven dan, ali ce posle ostati sve isto. Nista magicno nece da se desi da ovi sidju sa vlasti. Sacekace izbore 2027. za koje nisam siguran ni da ce stvarno izgubiti. Naravno, on ce proglasiti pobedu svakako. I studenti proglasavaju pobedu.
E onda krece zaostravanje, ali posto aparat sile nece preci na stranu naroda, plasim se najgoreg.

P.S. trudim se da ne mracim i ne sirim defetizam stvarno, izlazim na sve moguce izbore protiv SNSa i to cu ciniti uvek ali je ovo iznad moje misljenje o trenutnoj situaciji. Ako ne budem bio u pravu bicu najradosniji i prvi priznati.

Vučić: "Izvinjavam se zbog toga. Svoj sam najveći kritičar. Želim da se sutra svako od nas osvrne na stvari koje je rekao ili uradio. Znam da ja hoću".
Studenti: "Ne prihvatamo izvinjenje, zahtevi nisu ispunjeni".

Razvaljuju ga klinci, ne zna gde se nalazi.

***o si mu kevu sa trudom 🤣
Idem na skoro svaki protest u Briselu, ici cu i sutra. kada sam u Srbiji idem uvek i tu. Isao sam i pre ovog sada talasa protesta kada je u mom rodnom gradu bilo vise obicnih setaca nego protestanata i kada su nas gledali kao budale. Pricam sa ljudima non stop, pokusavam da preobratim neutralne i SNSovce, saljem stalno novac, juce bas uplatio za blokadne kuharice koje spremaju hranu za studente.
Nije problem ni da me pod***avate, problem je sto sustinski nemamo strategiju za prevrat. A on je jedino moguc uz silu koja nije na nasoj strani. I 5. oktobra volimo da mislimo da je narod zbacio Milosevica, a da je izasla sila i pripucala, narod bi se razbezao. Sada nece biti potrebe za time, dovoljno im je samo da ne predju na nasu stranu.
Kazem, daj Boze da nisam u pravu i da me sutradan sprdate svi odreda za pogresno predvidjanje.

Ne bi se razbezao vec uzvratio, zato su se i predali. Tad je narod bio mnogo odlucniji, obustavljan je rad, prepreke na putu su unistavane, milicija kamenovana i hapsena, paljena su vozila i objekti, upadalo se u stanice, itd. Danas stanu i gledaju kako im blokiraju put, prugu, skidaju tablice, trce da plate kazne ili da se jave na informativni razgovor, tempiraju odlazak na protest ako im se ne preklapa sa radnim vremenom, treningom i izlaskom, pruzaju podrsku sa kauca ispred TVa ili telefona kao da se desava na drugom kraju planete a ne u istom gradu...
Bojim se da sam bio u pravu da je lik njihov.

Katastrofalno loša režija. Ni služba nije što je bila.
I sluzba je Caci.

Poslednja izmena:
Danas je ovo bilo posle sastanka sa ambasadorom EU. Ostaje da sačekamo i vidimo koliko će i da li će trajati.

Vrh