Šta je novo?

Izbori 2025

Dešavanja sutra:

1.

1000059507.jpg
1000059508.jpg

Ovo neobeleženo je ambasada Izraela 🤭

2.

1000059509.jpg
1000059510.jpg

Свака част том дечку. Кад дође нека 2035 сви ћемо бити против првог геноцида који је качен на сторије и лајвстримове, исто као што су 1991 сви одувек славили славу, само за разлику од другова и другарица прогоњених српских домаћина педесетих ми сада имамо интернет на којем су документоване наше речи и наша дела. Од Србаља од је дефинитивно најјавније против те геноцидне колоније.

:p

Raspiši izbore kukavico

Свака част том дечку. Кад дође нека 2035 сви ћемо бити против првог геноцида који је качен на сторије и лајвстримове, исто као што су 1991 сви одувек славили славу, само за разлику од другова и другарица прогоњених српских домаћина педесетих ми сада имамо интернет на којем су документоване наше речи и наша дела. Од Србаља од је дефинитивно најјавније против те геноцидне колоније.
Da, ako ne krstariš s Gretom po Sredozemlju to implicira da podržavaš Ješe. Inače Greta sve što radi u životu radi čista srca...

Изгледа да је Асадов комшилук спреман за проширење. Фундус ће бити најзахтевнији да се пребаци. Можда и нека капелица покајница да се изгради за Перића и Буловића. А, када браћа Руси добију одговорну власт, да нам их све испоруче лепо назад, о њиховом трошку, али добро очуване за захтевне судске поступке. Таман тих неколико година да покушамо да изградимо неке институције.

Palestince boli doope za njega.

Znajući da Rusi ništa ne rade džabe živo me zanima bez čega ćemo ovaj put da ostanemo kao kontra usluga.

Da, ako ne krstariš s Gretom po Sredozemlju to implicira da podržavaš Ješe. Inače Greta sve što radi u životu radi čista srca...
"Најјавније против" =/= "једнини против"
Прочитај пост на који си одговорио још неколико пута, мжд буде јасније.

Јеше не бих коментарисао, а за остале ствари које ради Грета ми пуца ку***, јер тренутно подсећа јавност о геноциду.

Jeste, da nam nije Gretice ne bi imali pojma šta se dešava... Ona će da spasi Palestince ko što je spasila planetu.

Прате све телефонске позиве, телефоне, имају базне станице, камере свуда постављене, вештачко-интелигентна обрада вишеизворних података, алгоритми, шпијунирање електронске поште, трте мрте оператива, прислушкивање туђих разговора, дронови, и онда ми треба њима да кажемо где је оружје...

Смехотрес. Крај лошег вица године.

Исте су слике.
1759497668220.png

Који слоган одговара овој значки?
1759497722029.png

Meni se samo iz estetskih razloga više dopada mapa Srbije bez Kosova.

Podseća malo na kučence spremno da poskoči... dok sa Kosovom realno ni na šta ne liči i nikakve asocijacije ne stvara. Prosto smo ovako upadljiviji i prepoznatljiviji ako gledamo samo na osnovu kontura države. Pre će stranac prepoznati u nekom kvizu - aha Serbia!

Podseća malo na kučence spremno da poskoči... dok sa Kosovom realno ni na šta ne liči i nikakve asocijacije ne stvara. Prosto smo ovako upadljiviji i prepoznatljiviji ako gledamo samo na osnovu kontura države. Pre će stranac prepoznati u nekom kvizu - aha Serbia!
1000049550.jpg
Ovo kučence. Ujedno i naš predsednik kad ode negde preko Horgoša.

Ja u ove verzije vidim samo papagaja...

Vrh