Šta je novo?

Izbori 2025

I ja sam za to da na izborima cenzus za pojedinačno partije bude 5% a koalicije 7-8%. Spuštanje cenzusa od strane SNSa je urađeno da bi opozicija pilićarila i samo koristi SNSu i sprečava ukrupnjavanje.

Poslednja izmena:
Понуђена поставка је баш онако поприлично нереална. Ево шта би било заиста реално истраживање:

- Јединствена листа власти. Нема никакве шансе да СПС изађе самостално.
- Студентска листа,.
- Једна јача десна листа. Начуо сам да Сорбона ложи Нестора за коалицију.
- Уместо 5 опозиционих опција које су у горњем истраживању наведене, потребно је ставити реално једну или две.
- Мањинске листе блиске власти (Муфтијине жене и деца и гос'н Пастор).
- Мањинске студентске листе.

Djordje Vukadinović NSPM objavljeno u Vremenu.

@StariPosmatrač Da li je ZLF sada sa nama u sobi?
Nije u sobi, ali nije ni u istraživanju 🤣🤣🤣 Tj. jeste, u ovo pod ostalo. U 0,9 posto sa svim ostalima 🤣

Ipak, da budemo pošteni, ZLF simpatizeri su uglavnom pošteni ljudi, za razliku od vrha stranke, te se odlučuju u ovim trenucima za Studentsku listu, odnosno jednu kolonu.

Зар није Крени Промени рекао да ће подржати студенстску листу, требали би њихове проценте придодати студентској листи.
Jedino oni i DS čini mi se bez rezervi podržavaju studentsku listu, a od desničara ono što je ostalo od Dveri. ZLF nekako vaga nisu mi jasni, a britka sablja i riđi i ono što oni okupljaju radi perfidno protiv studentske liste.

Ako vas zanima ko ima kakav stav od opozicije bila je ok ova debata u Utorak na Insajderu gde je jasno kakav stav imaju opozicionari ka izborima i studentima.

Vrh