Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 5.543
Опет су га ставили да седи са стране, али овај пут није било до клозета или оставе за метле.
Raspiši izbore kukavico![]()
Путин: Западне земље покушавају да изведу обојену револуцију у Србији
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да су руске обавештајне службе потврдиле извештаје да западне земље покушавају да изведу обојену револуцију у Србији, упозоравајући да они који гурају омладину на улице желе ново страдање српског народа.www.rts.rs
![]()
Žena je talentovana, za minut je uspela da izgovori neverovatan broj gluposti.Aко студенти ништа друго не постигну хвала им што су ове послали испод цензуса
Da, ako ne krstariš s Gretom po Sredozemlju to implicira da podržavaš Ješe. Inače Greta sve što radi u životu radi čista srca...Свака част том дечку. Кад дође нека 2035 сви ћемо бити против првог геноцида који је качен на сторије и лајвстримове, исто као што су 1991 сви одувек славили славу, само за разлику оддругова и другарицапрогоњених српских домаћина педесетих ми сада имамо интернет на којем су документоване наше речи и наша дела. Од Србаља од је дефинитивно најјавније против те геноцидне колоније.
Palestince boli doope za njega.Свака част том дечку. Кад дође нека 2035 сви ћемо бити против првог геноцида који је качен на сторије и лајвстримове, исто као што су 1991 сви одувек славили славу, само за разлику оддругова и другарицапрогоњених српских домаћина педесетих ми сада имамо интернет на којем су документоване наше речи и наша дела. Од Србаља од је дефинитивно најјавније против те геноцидне колоније.
Znajući da Rusi ništa ne rade džabe živo me zanima bez čega ćemo ovaj put da ostanemo kao kontra usluga.![]()
Путин: Западне земље покушавају да изведу обојену револуцију у Србији
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да су руске обавештајне службе потврдиле извештаје да западне земље покушавају да изведу обојену револуцију у Србији, упозоравајући да они који гурају омладину на улице желе ново страдање српског народа.www.rts.rs
![]()
"Најјавније против" =/= "једнини против"Da, ako ne krstariš s Gretom po Sredozemlju to implicira da podržavaš Ješe. Inače Greta sve što radi u životu radi čista srca...
Meni se samo iz estetskih razloga više dopada mapa Srbije bez Kosova.
Podseća malo na kučence spremno da poskoči... dok sa Kosovom realno ni na šta ne liči i nikakve asocijacije ne stvara. Prosto smo ovako upadljiviji i prepoznatljiviji ako gledamo samo na osnovu kontura države. Pre će stranac prepoznati u nekom kvizu - aha Serbia!
San svakog aktiviste je da postane Greta...Ona makar radi nešto i ne mlati po Beobuildu preko anonimnog naloga...
Ja u ove verzije vidim samo papagaja...Meni se samo iz estetskih razloga više dopada mapa Srbije bez Kosova.
Podseća malo na kučence spremno da poskoči... dok sa Kosovom realno ni na šta ne liči i nikakve asocijacije ne stvara. Prosto smo ovako upadljiviji i prepoznatljiviji ako gledamo samo na osnovu kontura države. Pre će stranac prepoznati u nekom kvizu - aha Serbia!