boca-ica
Professional
- Učlanjen(a)
- 02.04.2010.
- Pohvaljen
- 5.520
,,... Види се да Боца није закорачио ногом у зграду факултета, а ако јесте, брзо је изашао.... ,,
Eh... nek ti bude kako god zamisliš,
ma važi se
Za tvoju info.
Nisam bio cvečka 6-tica mi bila OK, a sa sedmicom imo sam osecaj da sam tata mata....
Obilato sam koristio uvažavanje ispunjenih pred ispitnih obaveza (kolokvijume , seminarski i sl.) Uglavnom koristio skrpte samo da sa knižurinama imam sto manje posla 
Dati tri komata i jedan iz delova, bio je ne mali napor i vrlo dobra prolaznost ne samo meni vec i kolegama
Ovaj bulazni o šest komada može al da se racuna na svakom ispitu i prvo pitanje ,,Kako se zovete kolega -
Nije da nije bilo ljudi koj su stvarno razbijali
Bilo ih je ali malo , baš malo
Ovde ispade svi razbijaci ,
prolaznost ispita 99,9 %,
Ako se tako prolazi na faxu za djabe čuvam svoj index kad dodje vreme da motivišem svoje unuka i unuku, ce mi kažu - Deda pa ti bio mnogo glup kad jedva na ispitima da si znao prva dva pitanja Kako se zoveš i ...

Šta da im odgovorim nego isto ko i tebi
ma važi se....
I da te poduči ovaj matorac
Diploma ti je samo karta za red za ringišpil Da li ceš stici i da li ceš se voziti na ringišpilu
e to je posebno pitanje
ma važi se
Za tvoju info.
Nisam bio cvečka 6-tica mi bila OK, a sa sedmicom imo sam osecaj da sam tata mata....

Dati tri komata i jedan iz delova, bio je ne mali napor i vrlo dobra prolaznost ne samo meni vec i kolegama
Ovaj bulazni o šest komada može al da se racuna na svakom ispitu i prvo pitanje ,,Kako se zovete kolega -

Nije da nije bilo ljudi koj su stvarno razbijali
Bilo ih je ali malo , baš malo
Ovde ispade svi razbijaci ,
prolaznost ispita 99,9 %,
Ako se tako prolazi na faxu za djabe čuvam svoj index kad dodje vreme da motivišem svoje unuka i unuku, ce mi kažu - Deda pa ti bio mnogo glup kad jedva na ispitima da si znao prva dva pitanja Kako se zoveš i ...

Šta da im odgovorim nego isto ko i tebi
ma važi se....
I da te poduči ovaj matorac
Diploma ti je samo karta za red za ringišpil Da li ceš stici i da li ceš se voziti na ringišpilu
e to je posebno pitanje

Poslednja izmena: