Šta je novo?

Izbori 2025

,,... Види се да Боца није закорачио ногом у зграду факултета, а ако јесте, брзо је изашао.... ,,

Eh... nek ti bude kako god zamisliš,
ma važi se
Za tvoju info.
Nisam bio cvečka 6-tica mi bila OK, a sa sedmicom imo sam osecaj da sam tata mata....🤣 Obilato sam koristio uvažavanje ispunjenih pred ispitnih obaveza (kolokvijume , seminarski i sl.) Uglavnom koristio skrpte samo da sa knižurinama imam sto manje posla 🤣
Dati tri komata i jedan iz delova, bio je ne mali napor i vrlo dobra prolaznost ne samo meni vec i kolegama
Ovaj bulazni o šest komada može al da se racuna na svakom ispitu i prvo pitanje ,,Kako se zovete kolega - 🤣
Nije da nije bilo ljudi koj su stvarno razbijali
Bilo ih je ali malo , baš malo
Ovde ispade svi razbijaci ,
prolaznost ispita 99,9 %,
Ako se tako prolazi na faxu za djabe čuvam svoj index kad dodje vreme da motivišem svoje unuka i unuku, ce mi kažu - Deda pa ti bio mnogo glup kad jedva na ispitima da si znao prva dva pitanja Kako se zoveš i ...
😅🤣😅
Šta da im odgovorim nego isto ko i tebi
Eh... nek ti bude kako god zamisliš,
ma važi se....
I da te poduči ovaj matorac
Diploma ti je samo karta za red za ringišpil Da li ceš stici i da li ceš se voziti na ringišpilu
e to je posebno pitanje 😁

Poslednja izmena:
Расцепкали су испите генерално, некад је било 3, 4 по семестру или су били и двосеместрални. Осим тако неких мање битних или ако се није знала фора, озбиљно време се трошило за 1 испит, за неке и више месеци. Сад се до испита ослободиш пола и више градива, више као школа. Тера те да будеш редовнији, али је лакше. Приватне не бих ни коментарисао.

Uglavnom bilo da se u januaru može izaći na 3-4, ali te u junu sačeka 3-4 iz junskog i 2-3 dvosemestralna. Obično po roku jedan teži, jedan-dva srednja ili jedan srednji i 2 lakša. Obično se bar jedan padao, znači 3-4 po roku od 3 nedelje je bilo normalno da se položi. Često manje, padneš recimo 2.
Sada dodaj bar jedan preko toga, znaći 4-5 po roku za "običnog" studenta. Još ako se dani napakuju sa dva susedna roka, 6 u mesec dana nije lako, ali nije ni neki podvig. Svaki junočistač to uradi svake godine, a sad ih više nego ranije.

Србија у једној слици.
Private sector_waifu2x_noise3_scale4x.png

@Hitachi

Искрено, на страну грозоморна ћаци секта, баш бих се јааако разочарао ако би и 30% ових на овом памфлету, заиста било на нпр студентској листи. Част изузецима.

,,..... znaći 4-5 po roku za "običnog" studenta. Još ako se dani napakuju sa dva susedna roka, 6 u mesec dana nije lako, ali nije ni neki podvig. Svaki junočistač to uradi svake godine, a sad ih više nego ranije.... ,,

Hvala vama na pojašnjenju nove dinamike polaganja.

@Hitachi

Искрено, на страну грозоморна ћаци секта, баш бих се јааако разочарао ако би и 30% ових на овом памфлету, заиста било на нпр студентској листи. Част изузецима.
Ne mogu biti na listi, postoje uslovi za listu, ne vidim potrebu da se piše ovo.

Kandidat:
– Mora biti punoletni državljanin Republike Srbije

– Ne sme biti student!

– Nikad nije bio član vladajuće koalicije

– Nikada nije bio funkcioner parlamentarne opozicije

– Nije bio član izvršne ili zakonodavne vlasti

– Mora poštovati program liste

Е кул, то ми се свиђа, нисам знао за то, хвала на објашњењу.

Што не мора да се пише? Баш супер да се разјасни.

Мада ми је нелогично зашто онда Ћацад то ради? Њима је у интересу да изађе што више левих и десних итд...

Čekajte ljudi, ovo je bilo danas?!

Kako mi je promaklo, niti poziv, niti jednu sliku dok se dešavalo (a nije mi ni daleko). Svašta.
Па, добро. Дешава се. Ја сам знао за ово.

Ni ja pojma nisam imao za ovo danas.
Сад знаш. Преносила је и телевизија Н1. Ево снимка екрана.
1759351103296.png

Газела.

Onoga ako nešto pitaju za reakciju, ima da kaže FAFO...
(jesu rekli reakciju nadležnih organa, al bez njega neće proći)

Vrh