Izgleda da se SNS ozbiljno sprema za veliki skup 1.11. ispred Železničke stanice u NS.
Pazi, prvo htedoh da pišem da se takva stvar neće desiti ni u snu, naročito 1.11.,ali ovi vuku sve luđe poteze, a mi zbog neorganizacije i kukavičluka (da) sve puštamo.
Ova vojska 99.9% ostaje u BG, a nama je sve brate normalno.
Ne zelim Nepal, ne treba to, ali ljudi besni bez koordinacije, nikom bre nista. Svi hrabri na mrezama, a traze nesto konkretno da se pozive i uradi. Bili smo pozvani 28.pa pola naroda otislo kuci.
Citam sta je Kričak rekao Nikolini "***aću te pred svima, vrištaćeš. Nabiću ti baklju u dupe, izaći će ti na usta..."
Dokazano da su ljudi trovani sa CN gasom,
15.bio neko zvucno sranje,
a između toga....
Ćacilend, batinaši, bezvlašće, kriminal....
SVE NAM POSTAJE NORMALNOST
A Nelečeni strateski se sprema za svaki skup, sačeka da počne frkica mala i onda razbiju ljude kao konfete..(Novi Sad, pre toga 28.6, ali i druga mesta)
Ako smo vec ovakvi, onda je bolje da se pozive na miran skup i molim lepo, nego imate

, a na kraju žene skidaju u stanici do gole kože.
Treba vođa, studenti su vođe, ali se postavlja pitanje kako dalje.
Ne dolazi u obzir da stanu prvi ( u Nepalu je tako bilo), ali ako ne kažu narodu šta da se radi, docicemo u situaciju i da nekog ubiju.
Ja razumem da ce pozvati na mirno okupljanje 1.11.za odavanje poste, ali ovi strateski zapocnu frku i onda jure narod kao zeceve. Dokle bre?!
Sada mi se ni mirno protestvovanje ne cini lose, strah me bre nelečenog morona, jedan pištolj, jedan pendrek i nekome je život ugašen.
Opet, studenti imaju i svoje obaveze, oduzilo se bre ovo, svi trpimo, ne moze ni vlast dugo, ali moze jos,
Samo mi je krivo sto smo svinje pokvarene i odvratne, da nećemo 7 dana strajk, ma sve bi bilo drugačije....da vidi da ga nećemo.
Nikad nisam pisala stq bi studenti trebali, ali da su pametni da stave 3 opcije:
1.izlazimo na ulicu i nema mrdanja dok izbore ne raspise,
2.generalni strajk svega, (mada to nikad ne da odmah rez)
3. Gasimo sve, motamo kablove, a vi se hebite sami sa nelečenim, mi odosmo u inostranstvo....
Garantujem da bi pola naroda bilo za opciju 3 jer svi hoce konkretno, svi bi resili sve, a u principu ostane malo ljudi koji pružaju pravi otpor.
Nisam pametna, ali dosta je šiptar sve diktirao, moramo da smislimo sami. Nadam se da i studenti tako misle jer ni njima ne odgovara da se ovo jos prolongira, vazna je organizacija.