Šta je novo?

Izbori 2025

Ja se nadam da ste upravu iskreno da je promjena moguca. Ja u svom orkuzenju slabo vidim da je to moguce pogotovu kod starijih koji su u fazonu a sta to tebi fali… takodje postoji mnogo ljudi koje znam koji nisu izlazili na izbore i mislim da mozda 20% ce izaci. Trece ja bi ocekivao izbore na ljeto jer tad ce biti tu najmanje ljudi a to odgovara vlasti. Meni samo nije jasno na koji nacin oni uspjevaju da imaju mobilizaciju svojih za izbore, jasno je da svi koji su na vlasti uvijek ukradu par % i to je tako nazalost. Ali opet to su 2 mil glasova nzm kako… jos nesto bitno sve liste koje budu “opozicija” ce da otkinu 1-2% a to je najgore jer ce se ti glasovi oduzeti studentima a to ce se tek vidjeti u mandatima. Ne vjerujem da postoji lista koja ce moci da otkine glasove SNS oni su prosto ili jesi ili nisi, sa druge strane mnogo mislim da je to realno da svako otkine 1-2% i da to bude 15% otpisanih. U tom slucaju sns sa 35% raste na 40% u mandatima plus SPS plus SVM i dodjose da im treba 5 mandata preletaca…
Milsim da je ogroman broj glasača SNS kojima nije ispran mozak sad odustali od SNSa. Ja znam mnogo primera iz mog okruženja od prijatelja i sl. Dakle, to su bake i deke koje vide da su im unuci uhapšeni bespotrebno i nazivani teroristima. Takođe ima blažih SNS glasača koji su možda i verovali da SNS menja Srbiju na bolje, pa su sad shvatili koliko su zgrešili. Lično mislim da im je baza glasača opala za oko 20% minimum, ali ovi koji su ostali su baš hard core glasači i njih je jako teško ubediti. Videćemo, ima tu načina da se i to prevaziđe ali unutar porodica.

Dosta ljudi je isto bilo ucenjeno poslom da glasaju za SNS. I naravno da će glasati za SNS kad znaju da nema alternative tj. da opozicija neće pobediti. Sad to nije slučaj, i možda kad budu zaokruživali broj odluče da glasaju za studente. Ti ljudi ne mirišu SNS svakako jer ih ucenjuje, tako da će oni biti prvi da pređu.

Šapićeva Beli parapolicija za to vreme u Bloku 45. Kakvu distopiju mi živimo.

1757929373082.jpeg

Dve za mene BOMBE
lepo procitajte 3x da se razume. SNS je pokusao spin oko CN gasa, ne znam da li sto je opasno da se dokaze da jeste ili da zamazu oči...
Ipak ovaj tvit pokazuje da su 3koraka ispred njih, bice zanimljivo kad pocnu vristati na ovu objavu, da vidimo odbranu.
Ne razumem se sta je navedeno u tekstu, da li je ovo nesto novo u odnosu na PMF, ali mi deluje da su to cvrsti dokazi i analize.

Drugo

Dok nam slon rovari pred kućom, miš na zadnja vrata uvodi zdrav.i skolstvonu Kosovske institucije.
ACO SRBINE, ACO SRBINE

Vrh