zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 3.906
Štetočine.
Ето прилике за нови асфалт и нове ивињчаке, што да не.
Сигуран сам да је другару/куму/брату остало вишка.
Ovde bukvalno piše da "uvežbavaju"Koje je zvanično obrazloženje što se vozila voze po Bulevaru Mihaila Pupina a ne samo po Nikole Tesle?
Ozbiljno pitam, šta su prosuli kao zvaničan razlog?
Glavni osumnjičeni bi trebali biti oni što su Ganguli radili nove table za ulice.Fašistu nastavljaju po svom. Košarkašu Nikoli Kalinicu napisali da je blokader i uctasa ispred zgrade.
Pogledajte prilog 251262
Zasto je glasanje bilo tajno? Mozda je tako po nekim pravilima, ali ta pravila treba promeniti. Iskreno ne vidim ni jedan razlog da glasanje bude tajno po bilo kom pitanju.Док траје мистерија ко је тај из опозиције што је гласао против разрешења градоначелника, знамо ко није
Miodrag Stanković: Glasao sam za razrešenje gradonačelnika Čiji je 32. glas, pored 31 odbornika vladajuće koalicije, koji je dobio Dragoslav Pavlović da ostane gradonačelnik Niša, pitanje je koje je na govornici postavio obornik opozicije Miodrag Stanković. On je pokazao fotografiju svog glasačkog listića i rekao da je glasao za razrešenje gradonačelnika. Ja glasao zbog jedinstva opozicije. Ko je taj iz opozicije koji je glasao protiv? Ovo je tema za nas iz opozicije. Treba da nas bude sramota. Sledi duboka analiza – rekao je Stanković. On je dodao da su i Marko Miletić i Milena Vakić slikali svoje listiće.
Успут се отвара и друго питање
Portal Južne vesti ukazuje i na to da je moguće da je na tajnom glasanju i neko iz vlasti glasao za smenu Pavlovića, što bi značilo da u opozicionim redovima ima više od jednog koji je glasao protiv. Ime tog jednog (ili više njih) se ne zna. Među niškim opozicionarima trenutno se čuju garancije da su njihovi odbornici i grupe glasali da Pavlović bude smenjen, kao i da je opozicija i dalje ujedinjena.
Апсолутно, не може неко ко је добио поверење од народа да буде његов глас тајно гласа када дође ред на то. Како онда да ми грађани који им дајемо "пуномоћ" да буду наш глас у одређеним телима знамо да ли је он гласао онако како ми желимо?Zasto je glasanje bilo tajno? Mozda je tako po nekim pravilima, ali ta pravila treba promeniti. Iskreno ne vidim ni jedan razlog da glasanje bude tajno po bilo kom pitanju.
,, ...Тајна гласања укинути заувек и свуда... ,,
Svuda ? I izborna ?
Setih se starog vica
Pesimista vidi samo tamu u tunelu,
optimista vidi svetlo na kraju tunela.
Realista vidi da je to svetlo u stvari voz...
a mašinovođa vidi tri budale na pruzi u tom tunelu.
Hocu reci , teško je doneti pravi izbor.
Мислио сам на гласања изабраних представника али је добро да си приметио ту "рупу" код моје изјаве. Тајност пру изборној вољи мора остати нетакнута. Тачније треба је опет вратити јер се код нас доста флексибилно примењује.,, ...Тајна гласања укинути заувек и свуда... ,,
Svuda ? I izborna ?
Setih se starog vica
Pesimista vidi samo tamu u tunelu,
optimista vidi svetlo na kraju tunela.
Realista vidi da je to svetlo u stvari voz...
a mašinovođa vidi tri budale na pruzi u tom tunelu.
Hocu reci , teško je doneti pravi izbor.
A trebalo bi da vas provociraju samo na poljima koja vama odgovaraju? Zaista ne razumem sta si hteo da kazes, na koga se žališ i kome se žališ?Najveća prevara koju je ova SNS, SPS i SRS vlast učinila je da nas konstantno provocira na svim poljima i tako razvlači naše ograničene resurse. Pogotovu je takva situacija na lokalu gde sam stava da se na nivou Beograda i moje opštine Zvezdara treba imati fokus i delovati konkretno na jednoj temi. Ovako pokušavamo da dobijemo protivnika koji ima neograničene resurse u odnosu na nas dok mi trčimo na bezbroj frontova