Šta je novo?

Izbori 2025

ЕУ је у ратном моду зато и подржава СНС. Муниција, гранате, ракете, све то ће бити потребно за источни фронт. Литијум и КиМ су само бонус у целој причи. Четврти рајх је скинуо маску и за највеће еу фанатике.

Mislim da nisi razumeo.

EU podržava SNS kancer.
Stav većine naroda, svih koji nisu za SNS, je da ne moraju EU licemeri da podrže studente, ali ne moraju ni da podržavaju SNS.

E tu nastaje problem i konflikt.
Ne bih se baš složio. Jedino ako ne računamo da je njihovo ćutanje odobravanje. Mada nije do kraja tačno ni da su sve vreme ćutali. Mnogi u EU su stali uz nas. Imamo reči predsednika EPP da se razmatra izbacivanje SNS iz članstva, kritikuju se postupci režima. Možda nije onako kako očekujemo ali neka reakcija postoji.

Meni jedino nije jasno zašto se ne napadaju Rusi i njihove zastave su dobrodošle, iako su otvoreno na strani kartela (nekad izgleda kao da botuju za njih). A EU zastave nisu dobrodošle i mnogo im više zameramo iako su izrazili blago naklonjen stav ka nama.

Ako bi se jasno založili za nas, dali nam finansijsku i logističku podršku to bi značilo da su se predstavnici studenata dogovorili za ustupke po dolasku na vlast, a to nije ono što želimo.

Deo ljudi itekako napada i Rusiju, nego svako vidi ono što želi.

Tako recimo i kad se priča o svetskim silama, jedni pričaju samo o ogavnosti Amerike, drugi samo o ogavnosti Kine, treći samo o ogavnosti Rusije... Ili recimo u temi svetska politika, jedni kače samo hvalospeve o Kini, drugi hvalospeve o Rusiji, treći hvalospeve o EU... Jer su mnogi žešće ostrašćeni i ispranih mozgova da moraju da stanu na neku stranu i da jedno zlo isključuje drugo.

U ovom slučaju, ovoj epizodi teme, tema je bila EU. Koja se samo pretvara da se brine o pravdi i demokratiji u Srbiji ali ne radi ništa konkretno po tom pitanju. Već čak i podržava i brani SNS.

Da, postoje pojedinci i određene manje grupe tamo koje se zalažu da ovde bude bolje. Ali sam vrh i EU kao blok, kao kolektiv, su iznova i iznova pokazali da su licemeri prema Srbiji.

Napiši umesto EU - SAD, Rusija ili Kina i rečenica je opet tačna.

Hm. Pa ne. Marinika je otvoreno rekla da bi glasala za uvođenje sankcija Rusiji. Kako ona može biti tim B Rusiji?

Drugo, od EU najviše zavisimo, na žalost. Koliko znam, strateško opredeljenje svih vlasti u Srbiji u poslednjih četvrt veka je integracija sa EU, a ne sa Rusijom, Kinom ili SAD.

Inače, od 1100 učenika u prvoj smeni, roditelji u školu nisu poslali 900 učenika. Da li vam je jasno zašto nema izbora? Ako se ne varam, ovo je najveća škola u Srbiji po broju učenika.

EU ima svoj tim A (SNS) i tim B (parlamentarna opozicija). Studentski pokret im ruši koncept.
Како Русија и Кина категоришу своје тимове у Србији? Јел СНС и за њих у тиму А? Који је ниво када упоредимо са ЕУ?

1000054905.jpg

Шта каже твитер, ко су ова говна са слике?

Како Русија и Кина категоришу своје тимове у Србији? Јел СНС и за њих у тиму А? Који је ниво када упоредимо са ЕУ?

Па свима је СНС тим А. Нису у тиму А, него су тим А. Огромна разлика.

Када упоредимо са ЕУ, ЕУ је неко ко има највише утицаја на унутарполитичка дешавања у Србији, неупоредиво више него Русија и Кина. Дакле, кад им је потребно, мешају се, кад им није потребно, не мешају се. Сад се не мешају.

Па свима је СНС тим А. Нису у тиму А, него су тим А. Огромна разлика.

Када упоредимо са ЕУ, ЕУ је неко ко има највише утицаја на унутарполитичка дешавања у Србији, неупоредиво више него Русија и Кина. Дакле, кад им је потребно, мешају се, кад им није потребно, не мешају се. Сад се не мешају.
Не разумем како је могуће да СНС буде А тим за две непријатељске стране?
То је потпуно сулудо. Једна од те две стране га трпи а другој је А тим.

Vidiš kako smo hrabri pred nekim nesrećnikom iz Bujanovca, al zato ako je u pitanju neka istetovirana cepanica, odmah je srce u petama. I posle se čudite što nam ćacilend stoji pola godine.

Не разумем како је могуће да СНС буде А тим за две непријатељске стране?
То је потпуно сулудо. Једна од те две стране га трпи а другој је А тим.
To iako zvuci kontradiktorno, zparavo nije nemoguce. Vucic je doktorirao balansiranje na zici i svakome da dovoljno da se umili.

Mislim, Putin ga trpi, ali mu je i A tim, jer je desnicarska opozicija razbijena, pa je gradjanska alternativa gora jer bi se sigurno okrenula ka EU vise, a dalje od Rusije (uvodjenje sankcija, veca podrska Ukrajini na medjunarodnom planu...)
Zapad je i doveo Vucica da bi izvrsio ono sto treba: Predaju Kosova, litijum, Republiku Srpsku... Zapad je svestan da to moze da zavrsi samo neko sa ogromnom podrskom i ko moze da .ebe narod u zdrav mozak (i dalje narod misli da Vucic brani nacionalne interese, iako ih je najvise izdao). Opozicija za tako nesto nije sposobna, i Zapad to zna. Usput se zakace i masni poslovi (koncesija aerodroma, rafali...)

To iako zvuci kontradiktorno, zparavo nije nemoguce. Vucic je doktorirao balansiranje na zici i svakome da dovoljno da se umili.

Mislim, Putin ga trpi, ali mu je i A tim, jer je desnicarska opozicija razbijena, pa je gradjanska alternativa gora jer bi se sigurno okrenula ka EU vise, a dalje od Rusije (uvodjenje sankcija, veca podrska Ukrajini na medjunarodnom planu...)
Zapad je i doveo Vucica da bi izvrsio ono sto treba: Predaju Kosova, litijum, Republiku Srpsku... Zapad je svestan da to moze da zavrsi samo neko sa ogromnom podrskom i ko moze da .ebe narod u zdrav mozak (i dalje narod misli da Vucic brani nacionalne interese, iako ih je najvise izdao). Opozicija za tako nesto nije sposobna, i Zapad to zna. Usput se zakace i masni poslovi (koncesija aerodroma, rafali...)
Онда морамо да дефинишемо шта тим А значи.
За мене значи да је то екипа коју подржаваш и која ради у твом интересу.
Не можеш да радиш у исто време у интересу ЕУ и Русије. Макар не у овом тренутку.
Али ако тим А дефинишемо као "онај кога подржавам из страха да они који дођу не буду гора опција по моје интересе" онда Вучић јесте тим А и за Европу и Русију.

Vidim da niste okačili.... ja nisam čitala do danas, bolje da nisam....
Samo se nadam da je makar to nepotrebno skidanje do gole koze urađeno po propisu, ali mi je muka bukvalno fizički.... žensko sam, zamišljam sitaciju takvih dobacivanja i naredbe kasnije, kad si nemoćan, slab i uplašen,a nisi kriv.
Meni je to u rangu fizičkog napada i zlostavljanja.

DOPUNA‼️ KAO DA SU ZNALI
ne znam kakva je to takva procedura ali je stravicno

Poslednja izmena:
Vrh