Bulbulderac17
Expert
veći sam fan onih raštrkanih i lokalnih blokada od Zemuna do Vidikovca i Vuka.
Čuj gospodina beograđanina.... malo mesto do 100.000!I drugačije funckionišu mala mesta od Beograda. Jel neko misli da u Šangaju dođe par miliona svaki put na neki događaj?
Ja po malim mestima stižem svuda taksijem za par minuta i platim taksi fazon 200 dinara. Pod mala mesta mislim na gradove od 100k stanovnikaTu se ceo grad prošeta do protesta i svi znaju da se dešava.
Kažu dva miliona, jes', ali ako računamo Mladenovac, Lazarevac...
Lazarevac-Valjevo 40 km, Lazarevac-centar Beograda 72 km.
Jel kad je protest u manjim mestima računamo i sva mesta u krugu od 72 km?
Ali ne moramo ni Lazarevac, evo, neko Kanarevo brdo, pa zamisli koji je cim doći ponedeljkom u 2 na 30 stepeni, marširati 6,7 km i onda se vratiti.
Bravo Beograde, idemo još jače!
Ili jednom rečju SNS.Има ту и значајног удела СРС и Г17.
Neuračunljiv i pitanje u čijem interesu radi.Жунић је тврдоглав и бробен али недорастао политичком размишљању.
Šta on konkretno zamera Đokiću? Meni je on mutan od kad sam čuo za njega, a "branio" sam ga kad je bio uhapšen (iako mi i to delovalo moguće namešteno).Neuračunljiv i pitanje u čijem interesu radi.
- То што је снс-у подобан ректор доведен након уклањања ректорке која је поништила докторат Малом.Šta on konkretno zamera Đokiću? Meni je on mutan od kad sam čuo za njega, a "branio" sam ga kad je bio uhapšen (iako mi i to delovalo moguće namešteno).
Šta on konkretno zamera Đokiću? Meni je on mutan od kad sam čuo za njega, a "branio" sam ga kad je bio uhapšen (iako mi i to delovalo moguće namešteno).
Људи заборављају, и Иванка Поповић је била СНС ректор, па је "окренула ћурак" касније.![]()
Izbor novog rektora Beogradskog univerziteta uz pritiske i propuste | BIRN
Beogradski univerzitet trebalo bi da 25. maja odluči ko će biti novi rektor. U trci su dva kandidata - aktuelna rektorka Ivanka Popović i dekan Arhitektonskog fakulteta Vladan Đokić, čiju kandidaturu prate proceduralni propustibirn.rs
Baš razmišljam kako smo lepo ovo shvatili i prihvatili i na pravi način razumeli šta je problem sa dovlačenjem ovih ljudi na mitinge.