Šta je novo?

Izbori 2025

I drugačije funckionišu mala mesta od Beograda. Jel neko misli da u Šangaju dođe par miliona svaki put na neki događaj?

Ja po malim mestima stižem svuda taksijem za par minuta i platim taksi fazon 200 dinara. Pod mala mesta mislim na gradove od 100k stanovnika 🤣 Tu se ceo grad prošeta do protesta i svi znaju da se dešava.

Kažu dva miliona, jes', ali ako računamo Mladenovac, Lazarevac...

Lazarevac-Valjevo 40 km, Lazarevac-centar Beograda 72 km.

Jel kad je protest u manjim mestima računamo i sva mesta u krugu od 72 km?

Ali ne moramo ni Lazarevac, evo, neko Kanarevo brdo, pa zamisli koji je cim doći ponedeljkom u 2 na 30 stepeni, marširati 6,7 km i onda se vratiti.

Bravo Beograde, idemo još jače!
Čuj gospodina beograđanina.... malo mesto do 100.000!
C,c,c , moja Pozega onda selo?
Salu na stranu, ispred vlade je delovalo da je malo ljudi ali su verov trazili hlad. Tek kad je dosla Gazela, video se broj, verovatno od 1048 po tačkastom softveru.

Neko rece da je dosta okupljanja, cesta su, ljudi se umore, ali i dalje na poziv studenata je najvise.
Da li sam naivna i glupa sto opet polazem nade da ce sutrasnje zasedanje EU doneti neke konkretne mere protiv Vucica?

Резултат радикалске политике на Космету.
1757351372283.png

Ипак је то здружени злочиначки подухват КПЈ-СПС-ДС-ДСС-СНС.

Свако је издао у својој етапи оно што је у датом периоду било на реду за издати.

Жунић је тврдоглав и бробен али недорастао политичком размишљању.

Не верујем да ће Ђокић бити носилац листе, човек је информацију извадио из стражњице, да се не изразим другачије.

Kako je taj Žunić popularan uopšte? Koji moj je on uopšte? Ne znam ni što se komentariše, naravno da nije njihov i neki tu Kajser Soze, najjače da je sposoban da odglumi sve ovo, već obična nervno obolela dileja i seljačina kakvih ima milion, ne znam otkud toliki fokus na njemu.

Šta on konkretno zamera Đokiću? Meni je on mutan od kad sam čuo za njega, a "branio" sam ga kad je bio uhapšen (iako mi i to delovalo moguće namešteno).
- То што је снс-у подобан ректор доведен након уклањања ректорке која је поништила докторат Малом.
- Ја му замерам то што стицајем околности знам да је баш тако, поред тога што је он имао по доласку на тај положај серију јавних ботовских изјава захвалности Шиптару и партији.
- Био је у оном покушају снс радне групе за реформу образовања
- Страни медији (стране службе) га апострофирају као некакву алтернативу Шиптару
- Сви говори су му искључиво општа места, неутрални и ништавни
- "Под" њим академска заједница је де факто издала студенте и укинула блокаде
-"Под" њим нарушена је аутономија Универзитета а образовање у целости је окупирано од стране режима а да он никакав отпор није пружио, још мање организовао.

Мислим да је сасвим довољно.

Ове СНС шетње тј блокаде притив блокада су ми дале две идеје како побољшати контра скупове који се организују јер је то могућност директног приступа њиховиђ гласачима који гледајј само канале на којима доминира владајућа екипа:

1. Користити што више застава и националних обележја како би ти људи који су ту довучени видели да против њих није нека група издајника и терориста. Они су својим "спонтано" окупљеним људима поделили заставе како би истакли да су у овој подели они патриоте и бранитељи Србије. Не треба им дозволити да они себе представе таквима, односно другу групу тј нас онаквима каквима желе.

2. Истицати слике и чињенице њихових злодела. Све оно што прикривају на националним дневницима и колегијумима им јасно приказати. Све што су урадили на издаји Србије и српског удела на КиМ, сва неиспуњена обећања, све отете пензије, отете бебе, убијене људе, разбијене лобање. Свњ је то оно што ти довучени људи вероватно нису ни видели ни чули.

Видим на клиповима да су ауду галамили и дували у пиштаљке на те људе. Неће то имати неког ефекта код њих што се тиче промене мишљења, можда им појача осећај срамоте али ће и даље када буде најважније, на дан гласања, заокружити злу опцију.

Зато, ако је могуће, искористити прилику и предочити им праву слику шта се дешава у земљи и ко је та друга "зла" страна о кој они слушају.

Šta on konkretno zamera Đokiću? Meni je on mutan od kad sam čuo za njega, a "branio" sam ga kad je bio uhapšen (iako mi i to delovalo moguće namešteno).

Đokić, osim te navodne bliskosti režimu u vreme smene prethodne rektorke koja im se zamerila zbog poništenog ćaci-doktorata, nema previše putera na glavi - ali slažem se da je i to dovoljno da mu se poverenje meri dvaput.

Moguće je i da nema nikakve lojalnosti ni prema kome, već da je samo političar u duši i da tako koristi situaciju kako mu se namešta da bi avanzovao.

Uostalom, na studentima je da procene, ako ga stave na listu, prihvatiću njihovu odluku. Siguran sam da će pored Đokića biti još ljudi na listi koji će nam biti problematični, ali izbora nemamo.

Nema šanse da neće biti na listi, za broj jedan je već problematično.

Срећа па ће ту бити професор Бакић да га контролише.

Vrh