Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 38.125
Pa realno su nam lepo i demokratski svima lupili ove ,,vize"Naravno da bi me bolelo za Amere ali i pored toga bih rafalisao po svojim EU političarima što se bave stupidarijama a ignorišu realne i goruće probleme.
Jedno ne isključuje drugo. Moguće je u politici imati više stavova i više uglova gledanja na jednu istu stvar i problematiku.
A čak i pored toga, da sam građanin EU, protivio bih se uvođenju viza, bar prema zemljama koje su normalne a ne kotilišta divljaka sa po 10 miliona izbeglica i parazita, jer smatram da je to uvođenje viza tamo gde nisu neophodne jedno štetno i nepotrebno iz..kavanje.
Kao što kad i debil Tramp lupi tarife Kini, ja ne volim ni njega ni ove jedače pacova koji su nam podarili Kovid. Ali naravno da sam protiv takvih mera jer znam da na kraju dana donose štetu celom svetu, i to nama kmetovima Benderu, Džonu, Hansu i Mingu. A ne đubradima Vučiću, Trampu, Siju i Šolcu u foteljama u Pekingu i Vašingtonu, Berlinu, gde god... Mi kmetovi nadrljavamo od toga a već felerična svetska ekonomija opet ispašta i kruni se ponovo.
A za Ruse ceo svet zna da su sirovine i licemeri, čak i "braća im" Kinezi i Indusi. Ali baš zato ih niko ne shvata ozbiljno i časno, jer su svi već naučili i navikli kakvi su.
A EU je sebe decenijama, do skora, reklamirala kao najveći bastion pravde i demokratije u galaksiji a onda se više puta pokažu kao jajare prema drugima i bolidi prema sebi samima. I samim tim mnogo više padnu u očima mnogih nego Rusija koja je bila i ostala carstvo sirovina i siledžija. Ili Amerika, koju još od mog detinjstva svi odreda prozivaju da su razbojnici i eksploatatori.
A i kažem, niko do sad nije bio toliko retardiran da usred svetske ekonomske i energetske krize 2022. gasi 80 nuklearki jer nisu dovoljno zelene. Niko. Čak ni Ameri ni Rusi.

A video bi šta je licemerje da nisu nama uveli jer eto, mi smo zemlja kandidat.
99 komentara bi bilo - Srbin mahne pasošem boc, a Amer i Englez vize vade u usta ih je***

Nama su i dalje ovde omiljene priče većine matoraca 60 plus kako su se šepurili u Levis farmerkama iz Trsta po Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj... i svi ih gledali ko bogove.
Svi su govna, i mi i Ameri i Rusi i Kinezi i EU. Samo mi je nešto baš čudno ovaj potez isticati kao vrhunac licemerja pored svega što se radi.