Siguran sam da niko od onih iz Borče koji bi mogli postaviti to pitanje nije mogao da se pojavi tamo. Generalno je i pitanje koliko je tamo bilo Borčanaca uopšte.Problem je što imamo praktično sve televizije i sve pisane medije koji sve te događaje mogu da predstave kako oni žele, bez prikazivanja tih pucanja vatrometom i gađanja flašama, i na taj način pokažu da su oni u stvari bili napadnuti i da je njima ruiniran stranački lokal - ili da uopšte ne predstave te događaje. I onda imate ljude koji to upijaju kao sunđer i u diskusiji vidite da oni uopšte ne spominju to pucanje i gađanje i vitlanje pištoljima, nego pričaju o tome kako su uništene i spaljene prostorije sns.
I onda meni još uvek neobjašnjiva pojava da Vučić pre par godina bude u Borči i obeća kanalizaciju i onda se opet pojavi juče u toj Borči i opet obeća isti kanalizaciju - i niko iz Borče da negoduje na licu mesta.
U pravu si, ali nije prvi put ni kod nas, a tek u svetu da se policija zloupotrebljava za obracun sa neistomisljenicima.Ja ne mogu da zamislim da je igde u normalnom svetu moguće da policija stoji kao štit ispred grupe građana koja vatrometom, kamenjem i flašama gađa drugu grupu građana i na to NE REAGUJE. Kolateralnom štetom i sama dobija projektile s leđa i NE REAGUJE.
To je jedan od stotina primera. Ajd ova hapšenja, premlaćivanja i to - to je siva zona, toga ima svuda. Ali ova telohraniteljska služba jedne političke partije...
Ako su to policajci koji samo rade svoj posao, onda ja priznajem da sam pogrešno naučio šta je i čemu služi policija.