Šta je novo?

Izbori 2025

finger-wag-smiling.gif

Nigde na svetu ne učestvuje 10, 20, 50... posto u dešavanjima na ulici.

3,5 posto se zove pravilo i taj procenat dokazano donosi promenu. Odnosi se na ukupan broj učesnika u nekim protestima. Mi smo više od toga imali u jednom danu.

I ti građani su stali iza nečega, a to nisu motke od 3 ili 4 metra*.

Bili smo pametni, imali odgovor na sve njihovo, ***ali ih u zdrav mozak.

Genijalne ideje su samo ređale. Uvek korak ispred.

Sad nas odrade ko majmune, bili oni kreteni ubačeni ili ne. Plan i program ne postoje.

The 3.5% rule is a concept in political science that states that when 3.5% of the population of a country protest nonviolently against a government, that government is likely to fall from power.

Paralelno se dešavaju neke negativne promene, a taman smo svi negde postojali plemenitiji, pametniji, solidarniji.

1312 klinačka smaranja. Kao da sam na severu opet. Nema svi ... su nešto. Ako jedan nije, nisu svi. Važi i za Hrvate, Albance, crnce i sve.

Znam primere i ljudi su iz nekih svojih razloga u policiji i nema veze sa tim da su sadisti koji su se prijavili da bi se iživljavali nad narodom i imali privilegije od režima.

E, za ćacije se već može reći da su svi kopilad. Sami su izabrali to i tu nema nijedan pozitivan aspekt toga da si ćaci, to je kao da si se sam prijavio u Hitlerovu vojsku.

Divne li reči ćaci, da ih sve strpamo u isti koš gde i pripadaju.

I onda umesto 1512 ide 1312.

1000054311.jpg

Do toga da se poziva na vešanja, presuđivanja na ulici... pa čitava poenta je da se stvori država gde će se suditi po zakonima. Ko je pandur i nije ništa loše činio, ostaje na poslu, ko je radio protiv zakona, po zakonu mu suditi.

Sve je to jasno zakonom definisano

Ali zato je bitno da sutra oni ne kleče nego budu procesuirani po zakonima. Šta bitno, ključno!

Заправо је битно баш то да добију оно што су они нама испоручили јер ће само тако насилници научити. Дакле све по закону али уз лепу, насилну камату јер су овде закони написани тако да сваки злотвор може да нађе излаз а жртва никад задовољство потпуне правде.

Nigde na svetu ne učestvuje 10, 20, 50... posto u dešavanjima na ulici.

3,5 posto se zove pravilo i taj procenat dokazano donosi promenu. Odnosi se na ukupan broj učesnika u nekim protestima. Mi smo više od toga imali u jednom danu.
I sta je bilo onda? Uvece dosao AV i proglasio pobedu, Caci napravili slavlje (da li srecni sto su preziveli dan ili sto ce dobiti dnevnice, novi mandat, tendere, novu posiljku gudre?), sprdali se sa zvucnim topom, par nedelja kasnije krenuli upade na fakultete, proglasavanje batinasa junacima, itd.
1312 klinačka smaranja. Kao da sam na severu opet. Nema svi ... su nešto. Ako jedan nije, nisu svi. Važi i za Hrvate, Albance, crnce i sve.

Znam primere i ljudi su iz nekih svojih razloga u policiji i nema veze sa tim da su sadisti koji su se prijavili da bi se iživljavali nad narodom i imali privilegije od režima.

E, za ćacije se već može reći da su svi kopilad. Sami su izabrali to i tu nema nijedan pozitivan aspekt toga da si ćaci, to je kao da si se sam prijavio u Hitlerovu vojsku.
Znaci postoje policajci koji nisu sadisti ali po komandi bacaju suzavac, tuku, vijaju po gradu i hapse koga stignu (nebitno da li je bio na protestu i sta je radio) ali oni nisu kopilad jer nose uniformu i postali su policajci pre Cacija?

Poslednja izmena:
Realno, negde par stotina ljudi u tome učestvuje od 50 000 zaposlenih u MUP-u.

Dobili se mnogo sa 15.3. i svime pre i posle. Pa što ne da izbore, to je uvek bilo rešenje za njega? Eto šta se dobilo.

Ostala navika iz dopisivanja sa devojkama.
Љубав према њима из школских дана не јењава. Је ли тако, @Bender Rodriguez?

Лаж:

Истина:

Гле! Коначно је вратио коњу главу. Дуго му је требало. Па, добро. Боље икад него никад.
1757259137561.png

Жунић одрадио леп посао доласком у свињформер.

Ja bih stvarno voleo da svi pružaju svoj doprinos kako oni misle da treba.

Ali, evo, na primer juče su opet šetači kerova odradili svoj posao i pružili otpor ćaci beogradskom maratonu. Radili su kako oni misle da treba, nisu napali učesnike, zvali su ih da pumpaju sa njima i pozvali kukavicu da raspiše izbore

1000054318.jpg
1000054316.jpg
1000054317.jpg

Gde je ova druga strana? Pa nemam ja ništa protiv tipa ,,Patriotskog udruženja Živojin Mišić" gde se spremaju na fajt, treniraju boks, vežbaju kako se probija kordon, neutrališe suzavac...

Samo što toga nema, ali baš ni u naznakama. Jbg.

Ne možeš imati igrače za catenaccio i tražiti im da igraju joga bonito. Što pre skapiramo, to bolje. Pobednička taktika se pravi sa igračima koje imaš i sa onim što oni mogu da pruže.

Ne sme se padati pod uticaj internet ratnika koji bi sve polomili.

Како нема? Тачно се види да су ти и такви људи били у првим редовима у НС-у. У недовољном броју али ту су.

Ја не знам шта је ово? Фура се неки наратив често у потпуној супротности са оним што видимо.

Скоро исто као Шиптар.

Ne mora se sve polomiti ali od poziva na izbore, setnjica ili 3.5% na 3.5h nema nista. Ni u mnogo demokratskijim drzavama a ne ovde.

Cenim da postoji jako širok prostor između šetnjica i nekih psihopata sa motkama koji idu da udaraju po policiji.

Znam da je zvaničan stav da treba ignorisati ćaci šetnje, ali najiskrenije mislim da je to pogrešno.

Oni se dobrim delo stide što moraju da šetaju, a kada bi se organizovale kontra-kontra skupovi, onda bi se pogledali u oči i garantujem da se dobar deo ne bi ponovo pojavio.

Ponavljam ONI NE SMEJU DA IZAĐU NA ULICU A DA IH NEKO NE PROZOVE

Ja sam očigledno malo ekstremniji pa mislim da bi morali da dobiju i neki vid poniženja ili fizičke kazne, ali to sam samo ja, ali za početak, biće dovoljno da im se pogledi susretnu sa komšijama.

Slažem se, ali ne mogu jedni te isti sve. Ja priznajem da ne mogu da se cimam u Borču i nisam toliki junak, a i što bi? Postoje ljudi koji žive tamo.

Znam da kod mene neće šetati.

Kada bih ja sam izašao i krenuo da se derem na njih, i možda tu bude još par ljudi, to bi samo pojačalo ono što slušaju sa TV kako nas je malo i sve ostalo što Žvalavi i svi njegovi pričaju.

Ali kada bi im se napravio špalir, neki vid "toplog zeca" duž njihove trase, onda bi se malo zapitali.

A Policija ne može da bude svuda.

No nisam ja Lenjin da organizujem revoluciju i takve akcije. Studenti imaju neki plan (nadam se) i moramo da ga pratimo.

Ne mora spalir, samo skup u isto vreme, mnogo su se opustili i rasirili poslednjih par nedelja.

Vrh