Nikad, apsolutno nikad u svom životu ne bih glasao za Šarovića, ali danas mu se mora odati priznanje za izveštavanje, tj. celoj KTV ekipi, bili su maltene u žarištu borbe sve vreme i prenosili LIVE, dok su sve ostale novinarske ekipe, bile na bezbednoj udaljenosti.
Ali svakako, čestitke za ženu.
Njima je seckao snimak uživo, trebalo da imaju sve snimljeno i nadam se da će to okačiti.
Oni imaju sve iz prvih redova gde se jasno sve vidi.
Ne znam, suluda je ta priča o ubačenim elementima kad fakultet mora biti oslobođen i nema drugog načina.
Ima tu više stvari:
- definitivno je grupa u prvim redovima napadala policiju sa svim i svačim. Smaraju priče o ubačenim elementima, kao da nema i naših koji su besni, a i neki naši su neki nadrkani navijači i slična ekipa
- sa druge strane, ipak, koliko god suluda priča bila oko ubačenih elemenata, ako postoje, treba ih prepoznati. Da se zna za ubuduće. Došli su ljudi i napali policiju, nema tu šta, to je bio narod, htelo je da se uđe na fakultet koji pripada studentima, ali ako je neko ubačen, mora da se zna. Na snimku KTV bi moglo da se vidi, baš sam par likova pratio, ali bagovao je snimak baš kad je trebalo
- naravno, iako se desio napad na policiju, to je radilo intenzivno možda 200, 300 ljudi od par desetina hiljada prisutnih. Koliko puta sam gledao navijače kako to rade pa ništa. Ili konkretno pojure te koji to rade. Ovo masakriranje svih prisutnih je kao da uzmu da mlate punu Marakanu jer se neka grupa Dileja Sever potukla sa murijom. Nema opravdanja za ponašanje policije
- studenti isto moraju da organizuju proteste, ne može ovako da se radi. Pozvali su, poveli... oni moraju da budu u prvim redovima. Ako jesu oni bili, onda to je to, nasilno smo pokušali da uđemo na faks. Što je ok, ali nemoj samo priče, razbijen miran protest. Nije bilo mirno, po meni, kad je fakultet u pitanju, ni ne treba da bude. Žao mi je što nije organizovano, da se na primer izgura taj gordon, svi da guraju, a ne da se par njih tamo mlati sa motkama, bakljama...
- Šarović nek zna gde mu je mesto. Nema politike, budi novinar, ali, eto, jedi sad govna koja si izasrao, desiće se i da te pljuju po ulici, jbg, zaslužio si, trpi. Ako se promenio, nek pokaže, oprostiće ljudi vremenom. Ako neko i ne oprosti, jbg.