Red je da prestanemo da im vičemo da idu na Kosovo, samo će nas osramotiti.
Predlažem da se još jednom pogleda istraživanje NSPM-a.
НСПМ: Србија, јул 2025 – и компарација са мајем
Србија (без КиМ) 2-12. jул 2025. године истраживање телефонско репрезентативни узорак испитаника: 1100 РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА Како бисте оценили актуелну економску ситуацију у земљи? вредности у процентима добра 14.3 ниwww.nspm.rs
Prikazan je procenat za studentsku listu i deo opozicije.И шта са њим?
Какав систем? Овде нема никаквог система. Постоје одређене интересне групе које имају утицај на разна дешавања. Али практично ништа није систематски и све се своди на лично.Ако је неко спреман да нас врати у вучићеве чељусти поред студентске листе и да глас Риђем, ПСГу, ЗЛФу, или неком испрдку са десне стране, и да настави да тврди да је опозиција, нек само тврди. У срцу је то особа која је срцем уз систем, као и сви побројани.
Из истог разлога као и Нови Дсс, Француз падобранац и остали. Раде на дугме. Вучићево. Показало се превише пута.Какав систем? Овде нема никаквог система. Постоје одређене интересне групе које имају утицај на разна дешавања. Али практично ништа није систематски и све се своди на лично.
Али на страну то, занима ме зашто су ПСГ и ЗЛФ лажна опозиција?
Oni rade sve isto i bez ovoga tako da nije.
Делује да су они твоји непријатељи и неприхватљива опција самом чињеницом да су либерали. А да их лажном Вучићевом опозицијом називаш зато што их не волиш а не зато што стварно верујеш да су Вучићеви.Из истог разлога као и Нови Дсс, Француз падобранац и остали. Раде на дугме. Вучићево. Показало се превише пута.
Да не причам о кметству које долази са леве стране, што их чини неприхватљивим, чак и да не живе у Вучићевом џепу.
То што се ти називаш опозицијом, то те не чини аутоматски истом. Треба то и у пракси показати.
И ја ово мислим. За почетак сви морају у једну листу и сви заједно на изборе. Одмах после избора мора да се уради комплетно чишћење од врха до дна и слање целе тренутне гарнитуре у затвор. После тога покушати изградњу неке макар привидне демократије. Али све ми то делује тако далеко и немогуће.Stvarno ne razumem šta je problem, jedna lista i vozi.
Studenti kao ubedljivo najjači diktiraju šta i kako.
250 imena i piči. Ti ljudi će dalje određivati.
Ako su Grbović, Lazović i ekipa bolji od onih sa studentske liste, nek zamene mesta.
Vrlo jednostavno.