Novosadjanin
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.04.2024.
- Pohvaljen
- 1.370
Из мојих очију виђење:
- Миран протест на раскрсници до неких 21:00;
- Приметио велики број ротација код Спенса, предосетио сам да су спремни на нову акцију;
- Отишли до ектората и Филозофског;
- Убрзо затим неке експлозије које ми делују да су мали слабији топовски удари;
- Из гужве видим беле шлемове;
- Креће мањи стампедо;
- Удаљујем се назад из кампуса, људи кажу "не тамо, праве сачекушу";
- Код ПМФ-а и ВПШ ветерани+бајкери направили живи зид;
- Стиже мањи одред интервентне бригаде, не делују проблематично;
- После пар минута крећу на живи зид и батињају;
- Брзо се смирује ситуација и ИБ се гледа очи у очи са живим зидом;
- Настављам ка променади на сигурније, успут бајкери дају информације да је почео хаос, чак и да је полицајац запаљен;
- Стижем кући и видим да су припадници МУП-а скроз подивљали.
Не знам шта бих рекао, иду снимци како су вијали људе по кеју, види се како возе своја возила по кеју и траже људе. Делује апокалиптично.
Колико видим испред просторија снс на булевару опет пиротехника од стране олоша, полиција говори да је све у реду иако људи указују на каменицу испред њих бачену од стране олоша.
Овакву жељу да неко млати свој народ не исказује свака нација. Боже сачувај ко нас је проклео да овакви будемо. Има верујем часних људи у униформи, не знам одакле их само оволико који су спремни да прегазе и сломе.
На неком лајву се све до сада могло видети како је полиција ушла у ректорат и набила људе у један амфитеатар. Сад су одузели телефон којим се снимало.
- Миран протест на раскрсници до неких 21:00;
- Приметио велики број ротација код Спенса, предосетио сам да су спремни на нову акцију;
- Отишли до ектората и Филозофског;
- Убрзо затим неке експлозије које ми делују да су мали слабији топовски удари;
- Из гужве видим беле шлемове;
- Креће мањи стампедо;
- Удаљујем се назад из кампуса, људи кажу "не тамо, праве сачекушу";
- Код ПМФ-а и ВПШ ветерани+бајкери направили живи зид;
- Стиже мањи одред интервентне бригаде, не делују проблематично;
- После пар минута крећу на живи зид и батињају;
- Брзо се смирује ситуација и ИБ се гледа очи у очи са живим зидом;
- Настављам ка променади на сигурније, успут бајкери дају информације да је почео хаос, чак и да је полицајац запаљен;
- Стижем кући и видим да су припадници МУП-а скроз подивљали.
Не знам шта бих рекао, иду снимци како су вијали људе по кеју, види се како возе своја возила по кеју и траже људе. Делује апокалиптично.
Колико видим испред просторија снс на булевару опет пиротехника од стране олоша, полиција говори да је све у реду иако људи указују на каменицу испред њих бачену од стране олоша.
Овакву жељу да неко млати свој народ не исказује свака нација. Боже сачувај ко нас је проклео да овакви будемо. Има верујем часних људи у униформи, не знам одакле их само оволико који су спремни да прегазе и сломе.
На неком лајву се све до сада могло видети како је полиција ушла у ректорат и набила људе у један амфитеатар. Сад су одузели телефон којим се снимало.