Šta je novo?

Izbori 2025

1757103169612.png

Poslednja izmena:
Ово је окупација.

Нема више за***анције а ни политике. На терену смо борбе за слободу. Знао сам да ће до тога доћи али не овако брзо.

Poslednja izmena:
Ниједан аспект самог студентског покрета и борбе није идеолошки обојен, сваки захтев је чисто поштовање правног поретка наше државе. Стога је инсистирање на неком "политичком плурализму" при изласку на изборе, као да је уставност произвољни став политичких струја, је бесмислено. Следећи избори ће врло јасно бити референдумски, где народ бира да ли жели суверенитет, економски раст и владавину права или овај неоколонијални јавашлук криминалног картела који нас сиромаши. На свакој партији је да одлучи где ће од те две стране да буде јер "трећег пута" између законитости и незаконитости нема.

Ти који неће да гласају за студентску листу већ за Ђиласа свакако неће поштовати критике студената према Ђиласу тако да никакво нападање њега нити дистанцирање од свих политичких странака које покушавају да саботирају студентски покрет и савез или му узму парче гласова неће оштетити борбу против СНС-а. А ти фантомски гласачи који ће због студентске критике Ђиласа да узму да гласају за Вучића (лол) никада за опозицију нису ни били.

Нека гласа ко год хоће за ССП и било коју странку која изађе """"независно""", у најбољем случају они јесу права опозиција и помоћи ће пад режима а у најгорем случају ће показати право лице ступивши у коалицију са истим / саботирајући студенте што им је трајни крај политичке каријере као Шапићу. Јесте да би нам у том тренутку украли још 4 године живота али бар знамо да смо се са целом багром потпуно обрачунали и да ће на оним тамо изборима бити СВИ они колективно оборени и процесуирани.

Predlažem da se još jednom pogleda istraživanje NSPM-a.

Sad neka pišulja na N1 kaze kako su demonstranti prvi bacali sok bombe i pirotehniku. Policija se povukla na faks, a oni onda udarili na građane svim snagama.
Ja nisam videla da su sok bombe i suzavac bacan,
Ali i da jeste, valjda deluju kada postoji opasnost, a ne da ljude teraju do Beograda....

Policija je podavila ljude sa suzavcem ,izuzetno su sposobni, svaka cast, da ih plate 500.000 je malo.

Narod se povukao, mislim fa je to to. Ne znam da li je ovo nasa ili njihova "pobeda". Dosta ljudi, ali ocigledno niih i dalje boli k....sve im prolazi, sve mogu

1312!

Predlažem da se još jednom pogleda istraživanje NSPM-a.

И шта са њим?

Ако је неко спреман да нас врати у вучићеве чељусти поред студентске листе и да глас Риђем, ПСГу, ЗЛФу, или неком испрдку са десне стране, и да настави да тврди да је опозиција, нек само тврди. У срцу је то особа која је срцем уз систем, као и сви побројани.

Ако је неко спреман да нас врати у вучићеве чељусти поред студентске листе и да глас Риђем, ПСГу, ЗЛФу, или неком испрдку са десне стране, и да настави да тврди да је опозиција, нек само тврди. У срцу је то особа која је срцем уз систем, као и сви побројани.
Какав систем? Овде нема никаквог система. Постоје одређене интересне групе које имају утицај на разна дешавања. Али практично ништа није систематски и све се своди на лично.
Али на страну то, занима ме зашто су ПСГ и ЗЛФ лажна опозиција?

Zašto su Ćuta i Miki Aleksić lažna opozicija, stalno plašenje Đilasom i ZLF-om.

Stvarno ne razumem šta je problem, jedna lista i vozi.

Studenti kao ubedljivo najjači diktiraju šta i kako.

250 imena i piči. Ti ljudi će dalje određivati.

Ako su Grbović, Lazović i ekipa bolji od onih sa studentske liste, nek zamene mesta.

Vrlo jednostavno.

Какав систем? Овде нема никаквог система. Постоје одређене интересне групе које имају утицај на разна дешавања. Али практично ништа није систематски и све се своди на лично.
Али на страну то, занима ме зашто су ПСГ и ЗЛФ лажна опозиција?
Из истог разлога као и Нови Дсс, Француз падобранац и остали. Раде на дугме. Вучићево. Показало се превише пута.

Да не причам о кметству које долази са леве стране, што их чини неприхватљивим, чак и да не живе у Вучићевом џепу.

То што се ти називаш опозицијом, то те не чини аутоматски истом. Треба то и у пракси показати.

Из истог разлога као и Нови Дсс, Француз падобранац и остали. Раде на дугме. Вучићево. Показало се превише пута.

Да не причам о кметству које долази са леве стране, што их чини неприхватљивим, чак и да не живе у Вучићевом џепу.

То што се ти називаш опозицијом, то те не чини аутоматски истом. Треба то и у пракси показати.
Делује да су они твоји непријатељи и неприхватљива опција самом чињеницом да су либерали. А да их лажном Вучићевом опозицијом називаш зато што их не волиш а не зато што стварно верујеш да су Вучићеви.

Stvarno ne razumem šta je problem, jedna lista i vozi.

Studenti kao ubedljivo najjači diktiraju šta i kako.

250 imena i piči. Ti ljudi će dalje određivati.

Ako su Grbović, Lazović i ekipa bolji od onih sa studentske liste, nek zamene mesta.

Vrlo jednostavno.
И ја ово мислим. За почетак сви морају у једну листу и сви заједно на изборе. Одмах после избора мора да се уради комплетно чишћење од врха до дна и слање целе тренутне гарнитуре у затвор. После тога покушати изградњу неке макар привидне демократије. Али све ми то делује тако далеко и немогуће.

Vrh